Podijeli sa Vukajlijašima

1. pa kako sad on je debil, a dodik sve najbolje

Ko je rekao sve najbolje za Dodika? Ja sam tamo pisao da je Dodik i budala i lopov, samo da je najmanje zlo od ponuđenih, jer je opozicija još i gora. Da Vučić ima realnu opoziciju, i da je ta opozicija gora od njega a pritom nema neko bolje rješenje, glasao bih ja i za Vučića. Ali ništa od toga ne mijenja činjenicu da su obojica lopovi i budale.

2. Zaboravio sam da vam kazem informaciju jednu iz prve ruke, ona desavanja u vezi Kije Slobe i Lune sve je bilo unapred rezirano zarad ozivljavanja karijere Slobine, izlaska iz anonime Kije kao i to da Luna napravi nesto od svog mizernog zivota

3. Izvor blizak porodici Radanovic

4. imaš jake veze među džetsetom srbskim maestro

5. To stavi u sirotinjsku spiku, ne zanima me koje je godiste

6. Ti si prvi pominjao taj auto.

7. Nista cudno, mnogo vece i vaznije stvari se kod nas reziraju i planiraju, ovo je bilo za ocekivati

8. Nesto najjace na svijetu, mogu slobodno da ugase cijeli internet poslije ovoga

9. A ovo je divlji zpad oce da izigravaju nesto zna se oni koi rezervisu po lokala ko su ti ljudi odakle njima pare itd sto nenaprave posebno mjesto za takav posao ili odmax ne kazu mi rezervisemo da bi vas ugostili morate zakazat evo ja sa moim musterijama mali mi prostor servisa zakazajem I to od prvog dana ja ocu da primim svakog ali od jednom nemogu I naravno da cu da ucinim I napravim prijed stalnom musteriji nego nekom ko mi dodje danas ili sjutra ne preskacem da bix sto prije uzeo mizerne pare nije sve u parama ne potcjenivat ljud I omalovazavat mnogu mi kazu da sam preposten I da se nesmije biti u ovo vrijeme posten a ti sto mi to pricaju to njixova strax itd I svi misle da sam lud mene je zao ali kako koi dan ja gledam te ljude da su ludji od mene jer nisam obracao I pratio zivot nici nit gledao ko sto jede I sto ko radi dok me nisu dotakle rijece da sam lud mozda I jesam ali oni su ludji ja sam podgoricom isao slobodno na fer se tukao slabije branio mada vise sam se tukao zbog drugix nego zbog sebe sad je doslo vrijeme izvadi utoku izbusi te od straxa o ovodje nema drzave narod se izgubio kud je nestao onaj kov onog naroda sto je nekad bio nemogu da sxvatim nacin vaspitanja jer od prvog dana nas uce lazima da smo od majmuna itd citavu su istoriju u lazima stovorili a nijedan dokumet nemaju da im je tacna vatikan I pare pare samo pare napustate sela djedovi I babe su nam imali svima po desetoro djece sad se pola u crnoj gori nemoze ozenit izbaci me ovo iz te neznam sto ce pisanje po ovom ugrad nisam izasa ko zna od kad nit znam vise dje nije grad pljaca je ovo pljaca se zvao grad I sad je pljaca........

10. mesjo, odakle je ovaj neprocenjivi doprinos svetskoj knjizevnosti?

11. Komentar na Fejsbuku, o objavi gdje se priča o jutrošnjem događaju u jednoj podgoričkoj kafani i rezervisanim stolom kad većina gostiju pije kafu pa u znak negodovanja mnogi ustali i otišli.

12. malo se ruse crkve, malo se traze polumeseci na zastavi, sad se ustaje od kafe

opasno se kuva u crnoj gori

13. Poslali mi jutros, trebalo mi je malo vremena ali sam uspio sve skontati. Jeste stara fora, ali je neka nova, detaljnija mapa u pitanju, nisam ovu jos vidjao pa ako oce neko da se zanima

https://i.imgur.com/0tfKBwo.jpg

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.