Podijeli sa Vukajlijašima

1. Зафаљујем, људи :))
    Али знаћемо и ко је најљепши у мод тиму, мислим и иначе, него овако сад могу да се курчим :)

2. a jebiga, devedesdruge mi tamo rekli da sam stranac jer sam živeo u Bosni, a ne u Srpskoj... vazda sam neki dođoš odnekle...

3. smare, sad je mod tim za 30 gradi lepši :D dižeš, da 'prostiš, prosek :D

4. smare, sad je mod tim za 30 gradi lepši :D dižeš, da 'prostiš, prosek :D

Само за 30 ? дај крис :)

a jebiga, devedesdruge mi tamo rekli da sam stranac jer sam živeo u Bosni, a ne u Srpskoj... vazda sam neki dođoš odnekle...

Такви смо ти ми :) мене србијанци нису хтјели лијечити сјер сам Босанац :) лоло

5. smare, sad je mod tim za 30 gradi lepši :D dižeš, da 'prostiš, prosek :D

Само за 30 ? дај крис :)

Зависи колико се рачунају гради :)

6. Такви смо ти ми :) мене србијанци нису хтјели лијечити сјер сам Босанац :) лоло

док би те црногорци радо лијечили... Само кад би умјели..

7. док би те црногорци радо лијечили... Само кад би умјели..

Па јебга од здрава дјетета направити мртво дјете које је васкрсло лоло
    То могу само искомплексирани идиоти којима сам ја из РС крив за јебени рат :)

8. Mare čisto da znaš ako sutra padnem ispit ti ćeš biti kriv jer sam morao da se ulogujem da ti čestitam i sad gubim vreme ovde umesto da ležem da spavam :)

9. А ако ја паднем сјутра биће крив каизен јер ме умодовао данас, и ја се мотам овуда :))

10. Bruse, to ti je sad Novi Grad, nema više Bosanski nigdje.

11. SMarkane čestitam i da ne radiš ništa kao i obično lolo

PA jel crnogorac ili ne

12. Dube, znam ja šta je sad, rekoh da sam odrastao u Bosanskom - promenili su ga nakon što sam otišao... :)

13. Pa ti si mi zemljak onda. Nije ni kod mene više Bosanska, sad je Kozarska.

14. Uh, tamo sam se sa ortakom zapio prošle godine u julu - neki kafić sa stolovima na ulici, ja došao na 20 godina mature i kad sam se probudio prvi put pitam konobaricu "Izvini, gde sam ja to?", a ona kaže "Kod nas." :))

15. Смаре директоре!!!

16. Pa u julu imaju svi stolove na ulici :D Ali kod nas :D

17. Nije to ništa, u BL me konobar pitao hoću li domaće ili uvozno pivo, ja rekao uvozno da vidim šta ću dobiti, a on mi doneo Jelen - živim 20 km od pivare...

18. E jebi ga, ja kad sam tamo, pauziram od Jelena. Samo HEKTAP. 100km živim od pivare.

19. Прави директор, нема приче.
    Ево само да бачим ноге на сто... Таааако, ето ме :)

20. СМАРЕ МУДОРАТОР! :* ЧЕСТИТАМ ЛИЈЕПИ!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.