Е кад смо код пандура, сад сам сазнао за нову методу мучења приликом испитивања.
Дакле узмеш прекрстиш средњи и домали прст. Средњи преко домалог. Провучеш графитну оловку ону шестоугаону тако да се налази на зглобу домалог. Стиснеш одозго крвнички и окрећеш оловку. Каже признају после три секунде.
musssashe
SKK? ja koliko sam video, svakog koji je hteo sa mirom su pustili napolje i gledali da ga masa ne rastrga. Nisu ga recimo skidali i sutali golog po snegu kao sto panduri rade sa demonstrantima.
Ma jok, gađali ih plišanim igračkama. I ove što su pustili da prođu, odveli na pečenje.
Si ti lud? Pa ovi što su krenuli da ih puste, su 1% među ovim demonstrantima. Ovi ih udaraju čime stignu. Ovo je ološ, zbog koje navijam za pandure da im jebu majku i na kraju Kličkovu stidne usne na trgu okače.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Е кад смо код пандура, сад сам сазнао за нову методу мучења приликом испитивања.
Дакле узмеш прекрстиш средњи и домали прст. Средњи преко домалог. Провучеш графитну оловку ону шестоугаону тако да се налази на зглобу домалог. Стиснеш одозго крвнички и окрећеш оловку. Каже признају после три секунде.
Ево, брате, ја тестирао на себи, све сам призно у пичку материну
Hahaha kapiram da ćemo svi probati na sebi.
Boli bre jebem ti sunce. Jedva olovku nasao lolo
A jbt koja numera, ima Zmaj dumre ozavisti
https://www.youtube.com/watch?v=wwD0uWKmxEo
https://petitions.whitehouse.gov/petition/deport-justin-bieber/GmhbqmQn
Čuj, nema policija interes da bije?
Da lik mlatara na mene vatrogasnim crijevom ladno bih izvučao pištolj i roknuo ga bez da razmislim još jednom. Skandal bi nastao, pa nek me streljaju.
Divljaci obični, narkomančine u rukama Amerike, ne zna šta će od sebe pa divlja okolo.
Ja sam ovde stao, nema šanse da ih prekrstim bez da jedan slomim...
Само стави средњи преко домалог, не мораш начисто да их прекрстиш.
И мора јако да се стисне.
SKK? ja koliko sam video, svakog koji je hteo sa mirom su pustili napolje i gledali da ga masa ne rastrga. Nisu ga recimo skidali i sutali golog po snegu kao sto panduri rade sa demonstrantima.
Ma jok, gađali ih plišanim igračkama. I ove što su pustili da prođu, odveli na pečenje.
Si ti lud? Pa ovi što su krenuli da ih puste, su 1% među ovim demonstrantima. Ovi ih udaraju čime stignu. Ovo je ološ, zbog koje navijam za pandure da im jebu majku i na kraju Kličkovu stidne usne na trgu okače.
Aj ga jebi, lakše mi da mu zveknem par pendreka po bosim tabanima :)
Uvedu te u praznu prostoriju i na pod stave flašu vode. Znak da si najebao.
Kakva je ovaj musashe LDP gejcina, ja ne verujem.
A dobar decko inace.
Evo upravo je bio dobar zemljotres ovde u BL
Preživjela. :)
Jači od prethodnih.
Kajteze, osjetilo se divno na 3. spratu!
Boli vas kurac, država vam se raspada vi četujete.
Edit:ne u političkom smislu, no bukvalno.
Trese se pa se raspada.
Saću da nestanem.
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=355859 evo pise da je 4.5 sad me jebi, ne znam po kojoj skali...
Korčina, ja popijo flašu jegera, mislio otoga.