Podijeli sa Vukajlijašima

1. Simeta Srbina ste banovali, tim činom ste po drugi put izdali Kosovo!!

2. Ајде бре, три дана, ја помислих нешто озбиљно...

3. Mogao si i cele strane da obojiš kako si krenuo.

4. jebiga, išao sam na 10 i to sam i uradio... uostalom, ovo je jedna od najinteresantnijih lekcija...

5. imal sta drugo osim, toga? imal sta o nekim kuglicama, izasle mi tri kuglice neke iznad guzova, bojim se da nisu ospice, al to sam vec imo

6. pa nema vise, to je trajalo, 2 dana, zakacio sam se necim, pa iskocilo, vjerovatno nista strasno,

7. Малопре видим лика у Темпу, ради за Дијамант (хрватска фирма сад иначе), ладно лик имао неку повреду, хода са штакама и такав долази да ређа робу. Не може да вози кола па се вуцара по аутобусима, јеботе, па има ли неко да заштити те људе, жалосно ми је било да га гледам како се мучи. А вероватно су му ови из Дијаманта рекли.."ако ти нећеш има ко хоће", маму им јебем.

8. Thilmo, možda je osoba sa invaliditetom, a ako jeste onda nema mjesta čuđenju. Rođak iz Luksemburga mi pričao kako kad su pecali došao da ih opomene čuvar - lik bez nogu u invalidska kolica. Evropska firma, evropski radnici. :0

9. Ma gde invalid, znam lika. Povredio se ozbiljno, jedva hoda sa dve stake, a ovi ha teraju da radi. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.