Podijeli sa Vukajlijašima

1. I tebe ćemo da hapsimo.

2. To, Čaveze, mađijo.

3. Ako mi ugase jućub kanal, bar da se zna da je bio noble cause.

4. daću ti ja šifru za moj kanal, nama konceptualistima sve popuštaju jer smo idioti :)

5. Haha, cenim gest, i nadam se da neće biti potrebe. :)

6. Mene već neko upratijo nakon antivučko komenta na onom videu. Ali kako ukinuše komentare, ja ne mogu da prestanem da se smejem!

7. da nije žalosno bilo bi smešno

do skoro sam, u nedostatku odgovarajuće političke figure, imao dosta blaži stav prema ppv, u odnosu na onaj pre početka njegove carevine. opet mi se gadi, bljuv

8. pobrisao sam mu viškove :)

9. Ja mislila dečko možda hteo da se samobanuje iz fazona, pa rek'o da ne budem kombo-brejker. Mnogo zajebava sajt, Vučiću, reaguj! Ali kako su zabranili komentare, kako volim srpsko novinarstvo, hahahhaha!

10. Пита ме кева, "Ко је тај Фекетић што сви прозивају Вучића што је отишао код њега" лоло

11. Сви једно исто копирају.

12. Jedu govna, svi odreda sa ovim komentarima, titlovi prejaki

13. Upravo mi je kolega iz Rakovice, koji je član radikala, rekao da je pesma došla do Vojinog sina, pa i on objavio, i da svi u partiji sede i slušaju pesmu i čekaju sentimentalni nastavak.
    Ja sam uspeo u životu, to je to.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.