Podijeli sa Vukajlijašima

1. чему може да се нада власник забавног сајта?

kapiram ja ovo. skroz.
    ipak mislim da bi bilo pošteno da se kaže: o PPV-u ili bilo kom drugom kurcu se NE SME

čisto da se ne cimamo

2. Ахааа, извини онда, мислио сам да опет плачеш за одабрану.

3. мислио сам да опет плачеш за одабрану

opet lažeš laziću. nikad, ali nikad nisam to radio, što, naravno, nekome sa tako prostitutka karakterom teško može da bude jasno

i evo, opet te molim, hajde da nastavimo na pvt ako imaš još nešto da mi kažeš.

4. Нема потребе.

5. i evo, opet te molim, hajde da nastavimo na pvt ako imaš još nešto da mi kažeš.

Nemoj molim te... uživam da čitam kako ga spuštaš....

6. vejv jel se draškaš dok čitaš?

7. Sube, sve sa jednim prstom...

8. ništa je ne spuštam, mi smo upravo završili prepisku

NEGO, SME LI SE DRKA VUČIĆ I DALJE?
    MOŽE LI BAR DA SE NAPRAVI POSTER KAKO ZORANA MIHAJLOVIĆ DOJI LJUDE U SMETU?

9. AGI, SREĆAN ROĐENDAAAAAAAANNNN!!!

10. Banujte ovog govnjonju što mi kvari post. I što me je opet hejtovao sa 4 minusa!!

To oni i oće... oće da idem da se žalim na onu temu prijavite hejtere i onda da se smeju...
    lično sam video Zmaja! (zaboravio sam da printujem)

11. Odgledao sam večeras ovaj film, konačno. Ispamećen sam kako nisam bio jako dugo. http://www.imdb.com/title/tt1371111/

12. 3 sata... nije ni čudo. :)

13. Čak si i temu promašio. :0

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.