У Приштини се данас слави шест година од проглашења независности Косова.
Тзв. ''Влада Косова'' је добила честитке од Америке, Британије, Немачке, Хрватске, Италије, Аустрије, Холандије и осталих српских непријатеља!
Пре два дана био је Дан државности Србије. Српском народу су празник честитали само интернет сајт ''Гугл'', затим власти Русије, Мексика, Грчке, Индонезије, Индије, Црне Горе и Либије!
Толико о томе ко нам је пријатељ.
Мислите о томе !
O tome da im on priča svoje doživljaje iz rata, pošto je bio vojno lice tokom bombardovanja Srbije i da mu je mali kurac pa zbog toga cure jebe sa dildom.
In 1999, he served as an armoured reconnaissance officer in the NATO deployment in Kosovo. Initially assigned to reconnaissance of the Republic of Macedonia-Yugoslavia border,Blunt and his unit worked ahead of the front lines directing forces and targeting Serb positions for the NATO bombing campaign. His unit was given the assignment of securing the Pristina International Airport in advance of the 30,000-strong peacekeeping force; however the Russian army had moved in and taken control of the airport before his unit's arrival. American NATO commander Wesley Clark ordered that Blunt and his unit forcibly take the airport from the Russian contingent, but Blunt refused to comply.....
It was while on duty there that he wrote the song "No Bravery".
O tome da im on priča svoje doživljaje iz rata, pošto je bio vojno lice tokom bombardovanja Srbije i da mu je mali kurac pa zbog toga cure jebe sa dildom.
Mogli su malo duže taj klip napraviti, da čujemo i to ostalo. A koji je ovaj, nešto mi poznato, ali loše mi idu ti pevači, izvinjavam se.
Ретко се види горе извлачење из контекста и гора интерпретација.
Upravo, ne mogu na osnovu četiri sekunde nečega da formiram mišljenje. Bukvalno mi izgleda kao da su presekli deo rečenice koja može bit' bilo šta. Mada, ko ga jebe, u principu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ne znam za fotosop,al desnu bih ozenio.
Awww, Nikolas Kejdž. <3
Ne znam, neverovatno mi je da je stvarna ova fimejl verzija Kejdža. :3
Nije stvarna, iako tako djeluje...
У Приштини се данас слави шест година од проглашења независности Косова.
Тзв. ''Влада Косова'' је добила честитке од Америке, Британије, Немачке, Хрватске, Италије, Аустрије, Холандије и осталих српских непријатеља!
Пре два дана био је Дан државности Србије. Српском народу су празник честитали само интернет сајт ''Гугл'', затим власти Русије, Мексика, Грчке, Индонезије, Индије, Црне Горе и Либије!
Толико о томе ко нам је пријатељ.
Мислите о томе !
boli me kurac
i nije glavni Gugl čestitao
ono je Google.rs a ne globalni Google.com
i mrš, da se zarati, prvi bi ti pobjegao!
https://archive.org/details/JubatheBaghdadSniper-Tribute
au što ih lik nareda
Juba snajperiše
we have bombed the crap out of the serbs http://www.youtube.com/watch?v=Pv-53kfiYW8
Ovom voditelju fotelja lici na invalidska kolica.
Hahaha, isto htedoh reći, Džeri. A o čemu se radilo uopšte u ovom razgovoru, mislim teško nešto možeš da zaključiš na osnovu četiri sekunde.
Дигли су југо у ваздух, тј довезли су тенк да разнесе југо зато што је крш од аута. То је било у једној од епизода, не знам има ли ово везе са тим.
Koje izvlačenje iz konteksta, haos. Sjajni su mi ovi zaštitnici Srbije u komentarima.
O ovom liku sa wikipedije:
It was while on duty there that he wrote the song "No Bravery".
Mogli su malo duže taj klip napraviti, da čujemo i to ostalo. A koji je ovaj, nešto mi poznato, ali loše mi idu ti pevači, izvinjavam se.
O ovom liku sa vukajlije:
Doesn't ring the bell.
jebem mu mamu retardiranu
AHHAHAHHAHAH!
Čula si valjda ovu pjesmu?
http://www.youtube.com/watch?v=nX1VeFBo9AQ
Ретко се види горе извлачење из контекста и гора интерпретација. У право време сам хтео ово да поставим
https://www.youtube.com/watch?v=uejTAJ3R3ic&feature=youtube_gdata_player
E, to jesam, znači to je taj. :)
Upravo, ne mogu na osnovu četiri sekunde nečega da formiram mišljenje. Bukvalno mi izgleda kao da su presekli deo rečenice koja može bit' bilo šta. Mada, ko ga jebe, u principu.