Podijeli sa Vukajlijašima

1. која је цена изнајмљивања бицикла на ади?

2. АХААХХАХАХАХА умро сам на прву реченицу јеботе курац

3. Zajebancija bre, đeca jesu glupa ali ne ovoliko daunovski retardirano glupa.

4. Prvo mi se učinilo da je rekla da će joj ostati mrtvo dete zauvek srećno u stomaku.

5. која је цена изнајмљивања бицикла на ади?

Prošle godine je dan bio 500, sat 200.

6. http://www.youtube.com/watch?v=v4g6zA41zZ8&fb_source=message
    вриштање.

синоћ сам гледао, легендарних ствари има. иначе знам милион ствари из те ере ал сам синоћ сазнао још неке невероватне ствари, брда занимљиво.

7. Zajebancija bre, đeca jesu glupa ali ne ovoliko daunovski retardirano glupa.

Па одговор вероватно јес', ал не верујем да је и питање. хД

8. ▬|██████|▬
    This is oklagija.
    Copy the oklagija into your profile to make better pita or other testenine! Ili take it and smack it on the vugla of a glupa person to give a better osećaj than before. Many people won't copy the oklagija because they don't care about pita. But pita is important! Show the world that we don't want to live without pita, but we want to live without glupa person.

9. иначе ако неког занима саће радијски дуел између вучеле и обрадовића из звери на радију снага народа. мада можда је нека спрдња.

10. Ladno mi čovek udje u prodajni objekat i izbaci levu ruku, a na ruci pun ku*ac tetovaža, a tetovaže bar kodovi.
    uspeo sam da mu nakucam samo štark bananicu,a ostalo nije u prodaji.

11. Hvala Bogu i danas sam sit.

12. hvala bogu,popio sam juce gajbu piva i ziv sam danas.donekle...

13. ko ne zna nista da svira,taj repuje ili pusta muziku dvoklikom i naziva se didzejom.

14. Sviram bas čvore ali slušam dosta hip hopa ali najviše onog starijeg i po mogućnosti sa džez matricama.

Elektronske muzike ima dobre ali je danas baš rijetkost od kada su je ovako kompjuterizovali. Ono, više manje svako može napraviti mejnstrim matricu.

Nije problem u tim muzičarima, nego u ljudima koji slušaju muziku i dozvoljavaju da mejnstrim bude ovakvo sranje kakvo je danas. Mislim, nekad je mejnstrim bio vrh u praktično svim žanrovima, danas je to stvarno rijetkost.
    Sve i da neko krene da mi nabraja bendove iz npr. roka ili metala koji su mejstrim a koji su kvalitetni staće poslije 10ak imena. Prije fazon 20-30 godina mogao bi da mi nabraja kol'ko oće ali danas kada internetom vlada klinčadija koja se loži na svakakva sranja i probija neke u najbolju ruku osrednje izvođače na vrh scene, to je nemoguće.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.