Podijeli sa Vukajlijašima

1. A dje meni fala... :D

Obrisaše Kajtez... ajde fala još jedared... :)

2. Sudski postupci zastarevaju zbog bosanskog
    Ispunjavanje manjinskih prava blokiralo sudove u Raškoj oblasti jer Bošnjaci traže prevodioce. Zastarevaju predmeti, jer tuženi zahtevaju prevod uz ovlašćenog tumača

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:481100-Sudski-postupci-zastarevaju-zbog-bosanskog

3. http://www.e-novine.com/sport/sport-fudbal/100129-Kako-elsi-unitio-Premijer-ligu.html - Ne znam koji sam kurac ovo čitao, verovatno u napadu mazohizma. Elem, izgleda da, prema ovome, Premijer liga nije daleko od bosanske Premijer lige.

Nisu više usamljeni glasovi koji tvrde da je englesko-velški šampionat postao prekomercijalizovana pista preplaćenih poluproizvoda, sa svega nekoliko pravih majstora anesteziranih ogromnim platama i to u klubovima koje prečesto vode nekakvi milioneri siledžije ili likovi iz kriminalnog miljea.

Ok, ovo možda nije netačno što se tiče plata, ali ovo za krimose... njah.

Do pre deceniju takmičenje nije bilo idealno, ali tek je za vreme Abramovičeve terapije samolečenja sujete gospodin “Posebni” pretvorio kolosalnu aroganciju u nekakvu medalju časti, sudijama se preti smrću, postalo je normalno da klubovi funkcionišu sa milionskim dugovima koje ne vraćaju a menadžere otpuštaju za pobede u tri od šest utakmica. Koliko je operacija ruskog tajkuna uticala je na apsurdne sume novca koje igrači dobijaju u vidu plata vidi se na primeru velikog Zinedina Zidana. Francuz je na vrhuncu karijere plaćan nešto više od 6,3 dok recimo jedan Džejms Milner, vezni igrač Mančester sitija zarađuje 5,3 miliona dolara.

Sudijama se preti smrću?

Poslednju dekadu fudbala na Ostrvu obeležio je ubrzan rast broja gastarbajtera, pa se tako od prve sezone 1992/93, kada su 72 procenta činili britanski državljani stiglo na jedva 39, a broj i dalje ubrzano pada. Od dolaska Abramoviča na mesto većinskog vlasnika klub sa “Stemford bridža” je na kupovinu igrača potrošio milijardu i 72 miliona dolara što je dovoljno da se jedna prosečna državna srednja škola u Velikoj Britaniji budžetski zbrine za narednih 160 godina. Igrači dovedeni u poslednjoj deceniji pojeli su plate u vrednosti od ukupno milijardu i 701 milion dolara što bi školi iz prethodne rečenice potrajalo naredna tri veka.

A ovo ne može da se kaže za klubove iz ostalih liga? Sve razmem, ali da na primeru vrhunskog sporta neko veliča socijalizam je retardirano.

Od dvadeset učesnika elitnog takmičenja njih 11 je u većinskom vlasništvu stranaca, a ukupan dug svih Premijerligaša procenjen je na četiri milijarde i 14 miliona dolara što bi onu srednju školu namirilo do 2613. godine.

:/

4. Ovako možeš da se pokenjaš po svakoj od većih liga, verovatno ješ i gore. Baš govno od teksta.

5. Bio ja na Goblenima i smaram neku curicu kad pogledam sa druge strane jebeni ninka smara tu istu curu, i ja izneverovao, riba se posle nekog vremena smorila i otisla i ja sta cu pruzim ninki ruku ipak smo se borili casno. KAD JE NINKA PROGOVORIO NA TECNOM BOSANSKOM AJAJAJAJAJJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJA BOLAN meni se zarilo par eksera u glavu tog momenta

6. Лик у Никола Калабић фазону у флуоресцентном прслуку регулише саобраћај на Криму :))))) Да ли је овакав развој догађаја уопште било могуће замислити пре петнаест дана?

7. I sad zamisli da si neki od hrvatskih ratnih dezertera koji je prebegao u ukrajinu i usput slabo pratiš medije i zaputiš se u tom pravcu kad ono kokarda i bradurina te zaustavljaju. lololo

8. https://www.youtube.com/watch?v=aBNTy946o1M

Хахаххаха, мени ово генијално

Запали град јер живот траје нам кратко,зато барем на кратко буди ко Младић Раткооо опааааа

ХАХАХХАХА

9. jest dobra ova pička

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.