Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sigurna sam da postoji neki razuman plot iza ovog kurcoštolja.

2. Pa ne kaže se badava: raspištoljio se.

3. Twin pig-tails and blonde hair, that's what tsundere are made of

4. Ја вам кажем да сам неодољив женама, ово ми послала нека врх црнкиња у инбокс.

Favour S Hope

Хелло И сав иоур профиле анд бецаме интерестед ин кновинг море абоут иоу Ми наме ис Мисс Фавор. И воулд аппрециате иф иоу цан цонтацт ме тхроугх ми е-маил аддресс ис (фавоур_хопе@ливе.цом) И вилл телл иоу абоут ме. И лоок форвард то хеаринг фром иоу ас соон ас поссибле. Фавор.

Срцко научио и ћирилицу због мене.

5. hahaah...te iste poruke bas taj tekst sam dobijao kad sam uveo adsl 2009. godine...tada nisam imao blage o tome kako stoje stvari na netu,cak sam mislio da vrhunske picke se uclanjuju na one upoznavanje sajtove i sve to,hahahah...
    s vremena na vreme,toliko sam puta vidjao tu poruku,tu istu poruku,da mislim da je to jedan od nacina kidnapovanja ljudi za vadjenje bubrega

6. eeee kad se setim cuvenog start pitanja na krstarici ''jesi li za seks?''...pa onda hotujes 5 sati sa nekim debelim bubuljicavim likom koji se predstavlja kao hot dzesika89

7. kad sam prvi put usao na krstaricu,imao sam pozitivna ocekivanja
    na kraju se moja bleja tamo svodila na dopisivanje sa likovima i lozenjem ih da sam riba...al dobro,to je bilo zanimljivo i presmesno
    sada me vec malo i plasi taj sajt i ljudi tamo
    mada uvek je bila neka posebna jezivost u vezi ljudi koji posecuju krstaricu

8. je l ima i dalje ljudi na krstarici uopste?

9. vrv ima...nisam bio godinama,al verujem da uvek ima brda ljudi tamo-----------------------------------------------pre svega bolesnika

10. Stašne su to stvari.

11. Rade, štaš ti ovdjekarce, đe su IT tutorijali :-)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.