Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
očekujemo video prezentaciju
Sme da prodaje ako je njegov proizvod i to može da dokaže. Naročito ako ima registrovano poljoprivredno gazdinstvo. Da je tuđi proizvod ne bi smeo ni reklamirati ni prodavati. NAravno, to ga ne oslobađa potencijalne tužbe za proveru ispravnosti proizvoda.
Vidio ja bilbord prije neki mjesec, reklamira se neki voćni sok i velikim slovima piše "Sa 10 % voćnog soka!" i baš se zagledam reko mora da piše 110 umjesto 10, ja sam pogrešno vidio, kad kurca, baš 10 piše. Ja mislim da bi se i Supermenu slošilo kad bi popio dvije čaše tog sranja.
Inače, potrudiću se da zapamtim ova tri izraza.
http://www.blic.rs/data/images/2013-08-22/371216_10_orig.jpg?ver=1377204271
"Živadinović" je prodavao Zozu tako, pa šta bi...
Svi Hello sokovi a i oni Fruktalovi od 1.5L su sa 10% soka. Dobri su za osvježenje.
Koji god proizvođač da je u pitanju, ne znam kako dopuštaju to, pa se posle čudimo što kad prebačimo polovinu životnog vijeka svi kukamo od bolova a kljukamo se jeftinim sranjima jer šta je jedan bubreg naspram uštede od 50 centi.
zakon kaže da ne smeš imati sliku voća ako nije voćni sok zaista, Nektar jedini ispunjava sve uslove - ostali pakuju sok od tikve (bundeve, ako tako više volite) u kombinaciji sa voćnom bazom pa napišu "X% voćnog sadržaja", a zapravo ne piješ sok od tog voča koje je navedeno
Imaju neki u Srbiji od 1.5 l dobri sokovi
gusti, kao pravi voćni sok
ne znam, mislim da je Voćna dolina ili tako nekako
naborana je flaša, ima bore po sebi
Nemam pojma koji su to, ja deci kupujem samo Nektar.
Banjalučki?
AHAHAHAHAHAHAH! Nema ovde, piju Jelen :)
Alkoholičari opasni :)
Sećam se kao klinac da je matori delio pivo sa mnom (mi smo pili banjalučki Nektar, tamo sam odrastao) uzme onu kafansku bombicu od dva deci i malu rakijsku bombicu od pola deci pa dve čaše njemu, dve meni. Jedno od najlepših sećanja mog detinjstva. Pivo je dobro za decu, makar zbog socijalizacije s ocem :)
Nema Nektara u Srbiji? Čudno, bio je skurc'o do privatizacije, sad je opet dobar, baš bezveze što ne uvozite. Ja Jelen mlatim inače, ali može i Nektaruša, nije problem. :)
EDIT: kao klinac sa starim pio pepsi, peder ga izmuća i onda kurcu ne valja, brinuo se kao gazirano, murš. Onda pređem na tonik. :)
A ti za tetrapak pričaš, ja konto ove od 10%
A dobro, tu je najbolji Nektar Life
A evo ovoga, probaj nekad
http://online.idea.rs/images/products/315/315078259l.gif
Pio sam, nije loš.
Šalabe, imam ja jednu defku za Jelen, ako te zanima :)
EDIT: inače, živim 20 km od Apatinske pivare :)
minus reklama
Rečitost level 100.
x)
bRUSE, OTKUD TI DA NEKTAR JEDINI ISPUNJAVA SVE USLOVE?
Pogledaj Mešinu sliku koju je postovao, rađena je analiza sadržaja SVIH voćnih sokova u Srbiji i samo je Nektar prošao test. Ne reklamiram, iznosim vlastita saznanja koja se daju demantovati ili potvrditi - priznajem da nisam stručnjak.