Podijeli sa Vukajlijašima

1. Неки заебан лик. хаахах

2. Gori kao Vukovar.. Prajsles.

3. Поред ове ''високообразоване'' девице и новинара који су то морали да нагласе, питам се како ли смо се нашли на врху ланца исхране:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/459466/Zena-iz-Tuzle-tvrdi-da-je-silovana-medicinskim-predmetom-tokom-pregleda?ref=fbblic

4. *visokoobrazovana 35godišnja devica

5. tuzi ih jer joj nisu dali da ponese taj medicinski instrument.

6. Tuži ih garant zbog malih dimenzija instrumenta. Bože, kakve sve fetiše i prohtjeve imaju te današnje djevice. Fuj.

7. Pravi nacin za promociju klasicne muzike....
    https://www.youtube.com/watch?v=g10DqPbbUuw

8. Siroti Dvoržak na šta je spao, da ga promovišu polugole pičkice kao da je zvezda Granda...

9. Prolazim tramvajen negde kod Metropola, i spazim na semaforu crnu panameru turbo. Zagledam se ja u nju, odličan auto - uzgred jedan od mojih omiljenih, kad lik spušta staklo, i hhhhk puu! ka ljudima na semaforu. Zažvalio najgore. Kokomibilolepoutramvaju

10. Поред ове ''високообразоване'' девице и новинара који су то морали да нагласе, питам се како ли смо се нашли на врху ланца исхране:

A da nije visokoobrazovana, ne bi joj verovali, ili šta?

11. ne nego ne bi bila devica :)

12. ne nego ne bi bila devica :)

Znači samo obrazovani, PARDON, VISOKOobrazovani imaju tu privilegiju da budu device? Ok. xD

13. pa videli da ima 35 godina...ginekolog device pregleda rektalno, ako su to devojčice od 17-18...a ni ja nekoj od 35 ne bih poverovala da je nevina...kako izgleda ona?

14. Znači samo obrazovani, PARDON, VISOKOobrazovani imaju tu privilegiju da budu device? Ok. xD

Naravno, za njih se kaže da su ekscentrične, za one bez visokog obrazovanja pitaju "Šta joj fali?" :)

15. kako izgleda ona?

Kako bi mogla da izgleda hipotetički devica od 35...?
    P.S. Brom mi više ne treba.

16. Ja sad ne znam da li je to istina, ali kod nas je na anatomiji išla priča da je neka bivša profesorka, da li kod nas ili negde na medicini ostala devica do kraja života, da bi kad umre, medicinari imali da vide kako to izgleda. Možda je urbana legenda. Ali priča ide da je bila jako lepa žena.

17. ајде агилни откључај јебену тему докле ћеш да убијаш сваки вид забаве на сајту?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.