Podijeli sa Vukajlijašima

1. ostaćete uskraćeni za veliko ime, i kultnog autora

2. inace ono je moderni digitalni sanduk

3. pa ajde,matori...

4. Ležo sam ja u tom kurcu 45 minuta kad su mi glavu skenirali. Uglavnom moraš da budeš savršeno miran.

Oš da idem ja sa tobom da ti držim strah?

5. jebo si čvorka ako imaš plombe

6. Ja čuo da je to jako zajebato jer valjda čuješ neke zvuke (tutnjanje) koji su progresivne jačine i tako u nekoliko serija i da je jako neprijatno. Posle toga si valjda sav dezorijentisan i tako to...
    Jako je bitno da nemaš nikakvih stranih objekata u telu (metala i tako toga).
    Sme li se znati šta te na takav pregled šalje?

7. ja sam pre nekih 10 godina bio u tom sranju,neprijatan i jeziv trip

8. i jos mi kazu da se ne pomeram,a sta mogu uopste da pomerim u tom uskom sranju,jezik??
    bio mi bas gadan trip,jedva sam cekao da se zavrsi

9. ma guglo sam, ništa strašno. Što je ječe to magnetno polje (valjda), jači su zvukovi, mada je bezbjedno. Inače, koljeno snimam, vučem povredu ima 3 mjeseca

BTW KOJKURAC
    https://www.facebook.com/photo.php?v=710895645639533

10. @Comi_PG: To je magnet, nije CT. Ako imaš metalne implantate u tijelu, makar plombe ili pejsmejker, ne možeš na to. Pretpostavljam sljedeće: baviš se kontaktnim sportom (aktivno: fudbal, rukomet, borilačke ili si se povrijedio na pozersko-amaterskom sportu: skijanje, tenis itd.)
    Ortoped te šalje na magnet zbog sumnje na:
    a) povredu meniskusa,
    b) povredu prednjeg ukrštenog ligamenta,
    c) oboje.
    U sva 3 slučaja, naročito zadnja dva, operacija je jedino rješenje.
    Ortopedu je ovo uvod u saopštenje da ti treba operacija. Pozdrav.
    P.S. Kad čuješ kuckanje u tunelu, sjeti se mojih riječi. I dobro se najedi za 1. Maj, ko zna zašto je to dobro....

11. Ako je koljeno onda nećeš ići glavom u to, već nogama.
    Do pola tijela će te ubaciti, dobićeš slušalice za zaštitu ušiju, slušaćeš opuštenu muziku i to je to.

Bio sam ja, ništa strašno.

12. c) oboje.

Ja sam solidno sad, al imam otok i pucka mi koljeno.
    Povrijedio sam se braneći na malom fudbalu. Ufatili me na pogrešnoj nozi i ja da se ispravim i cap, pao ko svijeća. Vjerovatno su samo istegnuti ligamenti i puko meniskus.

Znam skočimiše da nije strašno, sve ok.

13. Ćomi, ja sam kidao prednje ukrštene, sjebao meniskus i napukla mi čašica kad sam imao 15 godina. Ako sam ja tako balav preživeo to, preživećeš i ti. Džast kip kom an lisn tu doktors

14. oće koljeno da pukne kad je neko nejač

šta bi tek bilo da si igrao, a ne branio?!?!? Mico ponašaš se ko pičketina!

15. Slepi, mog druga brat mlađi, pljunuta situacija. Kidao prednje ukrštene sjebao meniskus i slomio ruku. Na basketu. Pre malo manje od tri meseca. Šetka i sl. ali ne sme ni da gleda video trčanja na YT. Baš sjebano, al što kažeš preživeće. Šta je tebe obradovalo, da znam šta da mu ponesem, idem verovatno kod njega popodne. Da mu kupim panerotiku? :)

16. https://www.facebook.com/photo.php?v=253627944816109&set=vb.135288406650064&type=2&permPage=1

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХА

17. Jebo kupovinu, neće mu to pomoći... :-/ Reci mu da operiše koleno i da se ne boji toga jer nije ništa strašno. Neka ide na Banjicu, tamo sam ja bio i sve je proteklo savršeno, očiju mi. I da zna da je meni, sad kad sam se uveliko oporavio, to operisano koleno nekako jače i stabilnije od ovog drugog. Ako treba bilo šta, javi se u pvt.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.