Podijeli sa Vukajlijašima

1. Vuk mislio od devojcice da je lopta.

2. а шта је то колегинице?

3. neverujem dok ne probam!

4. Kućno napravljeni kolačići.

5. pa jesi ih ti pravila ili tvoj pas?

6. Na ovo me podsećaju samo oni "čupavci" šta li, corn flakes preliven čokoladom. Vidim da nije to, al' u svakom sl. je bljak. Bar po izgledu.

7. Kolegice, ostaje ti da se uzdaš u izgled i tjelesne sposobnosti, humor i eventualno miraz.

8. Kad slušaš brusa sa njegovim receptioma jbg

9. Vuk mislio od devojcice da je lopta.

a i ova baka njena glupa,vuce je za ruku,samo moze da pomogne vuku da je rastrgne na taj nacin lolo

10. "Bako, šta to nosiš vuku?"

More, onaj Bojović kako laže bruka.

11. http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Militarija/Moderna-militarija/Vojne-lisice/24415581
    Idealan poklon za devojku. Jedan kraj za zglob od noge, drugi za radijator u kuhinji. lolo

12. U Bogradski zološki vrt treba ići spuškom. I čuturicom rakije. I onim rogom, koji kada se oglasi ima značenje: "Bješte kmetovi jebo vam pas majku! Pucam na sve što se kreće!"

13. Jepse rasni i ti i Končita i sve u pm. Šta me boli ko joj je dečko, kol'ko joj je stara brada, i da l' šeta na Paradi ponosa. Kako tako navuku ceo svet da priča o jednoj običnoj trandži, pa tol'ko nisu pričali o onoj trandži što je Riberi i Benzema fasovali...

14. Dionisijo a šta bi bilo da ja sad ovde odam da si ti tranvestit i da u ril lajfu glumiš ženu?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.