Podijeli sa Vukajlijašima

1. Не могу они ништа ако не знају за проблем, а не знају јер се ми не бунимо, а не бунимо се јер нам је добро, боли нас курац, тече мед и млеко.

ЕДИТ А и видео бих колико би урадили чак и кад би се побунили.

2. Ma znaju, imaju oni komisije i sranja, postoje novinari vegani i tako to. Sazna se.

3. i većina vas isto kao oni bolidi koji hoće smrtnu kaznu i kao oni bolidi iz medija stavljate akcenat na ubicu i samo o njemu pričate i potpuno zanemarujete posmatranje ovoga sa stanovišta ljudske patnje, dobro je cara rekao, kao babe lešinarke

A najjači su mi ovi mongoloidi koji se ubace da bace foru, a da pritom nikada nisu ničime sebe kvalifikovali kao ravnopravnog sagovornika ni sa kim ko ima oblik i formu drugačiju od cepanice. Naravno, to potvrđuju time što se naguze a da pritom ni ne pročitaju šta je neko napisao.

4. Данас сам се у маркету толико јако суздржао да не прснем у смех да ми је нешто пукло у вилици. Добро сам, не брините.

5. Кад видим да неко напише Наша Тијана, кења ми се. Такође ми се кења од оних који кажу да се види нешто у очима овог што је убио, ја у оним очима не видим ама баш ништа, видим 20 таквих глава дневно. Највише ми се кења од Телеграфа и њихових "шокантних" вести, треба их законом забранити.

6. "A man that sits down when he pees decreases his chances of developing prostate problems and can have a longer and better sex life"

7. БАТ ХИ ОЛСО ДЕВЕЛОПС А ПУСИ ОПАААА

8. meni se kenja kad neko napise da policija i istrazilastvo rade dobar posao
    jeste vi normalni
    pre oko 10 dana je na mostu gde ima kamera udaren kolima ortak jedan iz blokovo,kasnije je i umro...nije ono ortak da se cujemo fonom i to,al redovno kad sam tamo blejao on je tu bio s nama i gotivili smo se i sve...klinac 93 godiste,pokupljen dok je gurao kola,ovaj opicio brzo,pobegao
    na mostu gde imaju kamere koje mogu da zabeleze sve oni kao ne mogu da nadju pocinitelja koji je do sad ko zna gde zapalio
    tj mogu,al ga stite sigurno
    ove price bar policija radi nesto,hahahah,radi kad narod gleda kako su oni heroji
    i bas su i ovde uradili dobar posao,svaka im cast,da ih ovaj kreten nije odveo gde treba na LICE MESTA i isprica SVE znate kad bi nasli telo...ne bi ih ni interesovalo da nisu mediji uprli
    sad gledam onog naocarka na klipu koji je jao sav potresen i toliki je govnar da prica kako je policija uradila DOBAR POSAO
    kako moze biti dobar posao ako nisi spasio zivot,debilcino

9. i većina vas isto kao oni bolidi koji hoće smrtnu kaznu i kao oni bolidi iz medija stavljate akcenat na ubicu i samo o njemu pričate i potpuno zanemarujete posmatranje ovoga sa stanovišta ljudske patnje, dobro je cara rekao, kao babe lešinarke

A najjači su mi ovi mongoloidi koji se ubace da bace foru, a da pritom nikada nisu ničime sebe kvalifikovali kao ravnopravnog sagovornika ni sa kim ko ima oblik i formu drugačiju od cepanice. Naravno, to potvrđuju time što se naguze a da pritom ni ne pročitaju šta je neko napisao.

Ја искрено, појма немам ко се спрдао на рачун девојчице, али је моронски. А Што се Оц Јоила тиче, типичан интернет дијагностичар. Није две речи рекао, и убацио се у релативно нормалну дискусију да некоме каже да има недостатак емпатије. До јаја. Стани, емпатија је да наредних месец дана причам само о њој? Тако се показује емпатија?
    Ок, прилично јефтин начин показивања емпатије, тако је и манијак апеловао за помоћ Обреновчанима, и слично.

Оно што може да се уради између осталог, и за ту породицу је да се регулишу закони, образују људи, науче да деле сопствене проблеме са другима, посећују психијатра и било шта слично. Једноставно, да друштво еволуира из затуцаног, ка образованом друштву које не жмури на сопствене проблеме, и које тежи ка решавању истих. Јер велики број психичких поремећаја вероватно може да се држи под каквом таквом контролом, ако се прате исти. Овако испада да је човек само одједном "прсо". Што није тачно.

А тужна истина је да ту девојчицу неће вратити, нити њену породицу усрећити ни мало било која реч, било која пресуда или било шта друго.
    А нико од нас не може ни да замисли како је њима.

Јебига Бушидо, не знам што константно сада покушаваш да дигнеш тензију. Увек имаш морона који покушавају да испадну кул у свакој ситуацији. Требало би да си се навикао на то.

10. meni se kenja kad neko napise da policija i istrazilastvo rade dobar posao
    jeste vi normalni
    pre oko 10 dana je na mostu gde ima kamera udaren kolima ortak jedan iz blokovo,kasnije je i umro...nije ono ortak da se cujemo fonom i to,al redovno kad sam tamo blejao on je tu bio s nama i gotivili smo se i sve...klinac 93 godiste,pokupljen dok je gurao kola,ovaj opicio brzo,pobegao
    na mostu gde imaju kamere koje mogu da zabeleze sve oni kao ne mogu da nadju pocinitelja koji je do sad ko zna gde zapalio
    tj mogu,al ga stite sigurno
    ove price bar policija radi nesto,hahahah,radi kad narod gleda kako su oni heroji
    i bas su i ovde uradili dobar posao,svaka im cast,da ih ovaj kreten nije odveo gde treba na LICE MESTA i isprica SVE znate kad bi nasli telo...ne bi ih ni interesovalo da nisu mediji uprli
    sad gledam onog naocarka na klipu koji je jao sav potresen i toliki je govnar da prica kako je policija uradila DOBAR POSAO
    kako moze biti dobar posao ako nisi spasio zivot,debilcino

Baš na tu temu: http://www.nspm.rs/politicki-zivot/filtriranje-snimka-ili-zataskavanje-ubistva.html

11. ne kapiram čemu tolika ogorčenost, niste skapirali šta sam rekao

čitajte, pa će vam se kaz'ti, vrlo ima veze
    http://img2.imagesbn.com/p/2940016361727_p0_v1_s260x420.JPG

12. to je to,advokad...drago mi je da je stiglo do novina,al ovaj retardirani narod i dalje prica kako policija radi dobar posao...i to zbog toga sto su ZAKASNILI da spasu klinku,al NISU MNOGO ZAKASNILI

13. Зашто је ово важно? Такав аутомобил је у Европи врло редак. Он је статусни симбол. Симбол престижа. Његова цена је изнад 30.000 евра, и поседују га људи који већ имају солидан возни парк, а „кантримен“ им служи за „шмекерицу“. У Србији се примерци овог аутомобила могу на прсте набројати, а у Београду на прсте једне руке. И претпостављам, као и у Европи, имају га само „пунише“.

evo procitam ovaj deo sa ove vesti o ovom momku sto je poginuo na mostu i stomak mi se prevrce i blam me od ovakvih novinara...ko pise ove tekstove jebote??

prvo...kako moze od ostataka auta da se vidi da je u pitanju bas mini moris kantri men??

a drugo, ovu blamazu stvarno ne bi komentarisao, ovo opisivanje i aludiranje na to da je ovo uradio neki tatin sin jer je ovaj auto statusni simbol u evropi hahah....i koji zakljucci, ovaj auto ko ima taj vec ima poveci vozni park, a ovaj sluzi samo za ''smekericu''...plus sto uopste nije toliko redak, mislim da ga u novom sadu ima barem 100injak

14. Колико сте се сви сад потресли, а ономад кад се Пујо зајебавао на рачун оне мале девојчице што јој је требало срце бранили сте га. ЛИЦИМУРИ И ПЕДЕРИ!!2

15. smanjite ban Thilmu, ne glumite moralne gromade na internetu

neka i njemu bude opomena, a ne totalni ban

16. pez,ne znam zbog auta,al ako uradis nesto pred kamerom i ne mogu da te nadju,prilicno je ocigledno da ne zele da te nadju

17. Pezose, može da se zna koji je auto od ostataka, a ovo da ga voze puniše jeste blam. Mada, opet u pravu su da takvih auta u Srbiji ima jako malo, sigurno ne preko 100 komada, a i to teško.

18. Haha caro al najache mi je shto misle da si shizofrenik zbog mene

19. Јебига Бушидо, не знам што константно сада покушаваш да дигнеш тензију. Увек имаш морона који покушавају да испадну кул у свакој ситуацији. Требало би да си се навикао на то.

Ne dižem tenziju. Sa tobom i još par uravnoteženih ličnosti sam vodio normalnu diskusiju.
    To što ja neću da ćutim i puštam da mi metastaziraju moroni kroz diskusiju sa normalnim ljudima, ne znači da dižem tenziju. Jednostavno morona moraš da poklopiš na vreme, pošto ako to ne uradiš može da pomisli da nije moron.

А Што се Оц Јоила тиче, типичан интернет дијагностичар. Није две речи рекао, и убацио се у релативно нормалну дискусију да некоме каже да има недостатак емпатије. До јаја.

Na kraju krajeva ti si uradio ovde isto što i ja, samo si to uradio na finiji način. Jebiga, ja ne umem da budem fin sa stokom.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.