Podijeli sa Vukajlijašima

1. http://www.thenuthouse.com.au/image/data/ultradeath.JPG

сад једем ово и не знам како се зовем.

2. деси нашо ово

3. Јеси жив момак?

4. брате одем синоћ на неке као бургере нас неколико и као шта имаш најљуће и он извади ово испод пулта и каже не препоручујем верујте ми да вам ставим директ на пљеке него пробајте малчице са чачкалице и нас тројица олижемо једну чачкалицу умочену у то и извалимо да јебе мајку у пичку. и он каже ни не продаје се него ето тако дају људима по мало и ми узмемо поред у једну чинијцу уз пљеке и поједемо онако релативно мало и ушијемо се и ја реко ај ми спакуј ово што је остало леба ти и он ми сипа из боце у кутијицу мало да понесем. и сад сам је појео малчице знаш колико, имам за још 30 пута да једем а нема 2 грама рецимо лупам. и стварно значи лизнеш чачкалицу умочену у сос и баш ти је љуто људски. значи то је то. и сад сам се одвалио оно знојење, сузе, утрнула уста, цурење носа, све. 800 хиљада сковила. табаско рецимо има до 5 хиљада макс. причо нам лик док смо чекали, каже кувар се једном зајебо ставио лику уместо неког лаганог љутог соса овај сос преко пљеке овај се одузео долазила хитна помоћ лоло, а једини човек који је то као лагано појео и то доста је неки индијац и то као било му готивно љуто а није се усро.

5. пичкин дим…

јел ти реко где може да се набави?

6. има преко нета. имаш и неки мега дет који је типа 500 иљада сковила. ма невера која љутина, можда сам једном у животу јео нешто овако љуто.

7. ја сам купио сос од лика из лесковца, али има у њему она најљућа паприка, ваљда се моруга скорпион зове и јебо је кеву али сам се навикао лако

та паприка иначе има 2 милиона сковила, а уз њу иде и ова џолокиа од милион и још две које су по јачини иза њих

значи ушива

8. посејао сам џолокие али ми само две биљке порасле и тек сад процветале маму им јебем, мораћу да држим унутра саксију јер је ово време катастрофа и сунца нема па неће стићи да роди до зиме

9. Koga boli kurac

EDIT: Odaberi mi poster Dzani.

10. јебач тебра па и ову иду џолокие и наге и гоуст и шта хоћеш. ти сковили од свих тих паприка се не сабирају брате, не рачуна се тако сос.

а знам да си садио, ја гајим неке домаће које исто јебу кеву мале, имам три саксије и исто баш и не напредују од овог времена. капирам да може то да ти успе и унутра.

http://www.scottrobertsweb.com/scoville-scale/

11. a zašto ne nađete jedno 5kg čistog, sintetisovanog kapsaicina pa da se lepo urokate do kraja?

12. ježim se od tih albino kilavih likova. Brrrrr

13. bogotac. daj da mu nabacimo neku pizdu.

14. kakva boleština jbt...
    Zatečen sam

15. хахахаха ајао какав несрећник а сладак је хахаха шта прича рођени јој брате у појединим тренуцима као да се спрда

16. bogotac. daj da mu nabacimo neku pizdu.

Mi njemu? Mislis on nama, vidis kako pleni pojavom i nastupom.

17. Gledam ga već 5 put od kad si postovao. Mnogo sam zadovoljan. MR WHISKERS jebote. Lepo je ovladao Zezator engleskim. Nema akcenat.

18. кад ме неко блокира на фбу ја могу да том неком пошаљем поруку јел? а јел он може да је види ил како?

19. Ima u Ns picerija jedna tu u mom komsiluku prodaje sorti tih paprika. Uskoro ce biti sveze, a kad uzmes svezu, samo seme posadis nikne ko iz picke u saksiji i ima dosta plodova. Ja jeo neki dan kiselu iz tegle.
    (sta je ovo koji moj da ovih dana svi jedemo ta sranja ?? )
    Inace ne volim nesto ljuto, al sam uvek otvoren za nove zajebancije. Al, ortak kad sam dosao kod njega otvara vrata a usta mu ko mimi oro.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.