Право да ти кажем, докурчило ми је. Нити имам живаца за свачије примедбе, ни да читам дефиниције нити ми је било занимљиво да се зајебавам са неким готивним опцијама које имају модератори. Сад ми је до јаја, само ми фали тема "Поруке чланова" да гледам ко је молио за одабрану.
Ne znam što sereš sad tako. Smorilo me bla bla. Da jeste, tražio bi razmod sam. Napravio si grešku, razmodovao te čovek, guraj dalje šta se pravdaš koj kurac i lažeš.
Bilo šta bilo jbg
Ne bi se obesio pošto nemam ambicije da budem mod. Ti si se tome nadao ima godinu dana, bio si, zajebo i više nisi. Prosto. Guraj dalje, nemoj da se lažemo da te smorilo, šta da kažu Celt i Ciklon, moduju deceniju.
Pa jebo te Bog očigledno je da lažeš, šta da mi pričaš. Ne treba da se bude čarobnjak da bi se videlo. Čim imaš potrebu da se pravdaš i krećeš sa pričom da te je smorilo i kao jedva si čekao da te razmoduju. Nisi. A i boli te kurac baš šta će ko da misli pa i ja. Živeo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
https://pbs.twimg.com/media/Bt4XhcnIUAAHvG5.png
Мени нешто кажеш?
Jebaču, ništa tebi ne kažem, ako si mene pitao. Ako nisi, kažem.
Не ти него госпођица изнад.
Džani što nisi više mod jbt?
Koji kurac se desio?
Нисам био добар.
jbg. Sujeta je čudo.
Pičkice izljubomorisale što nisu upali oni.
A modovi, oni su još gori lolo. Mislim da ti je ovo bolje, što bi ti bio budala da se trudiš oko tuđeg sajta.
Право да ти кажем, докурчило ми је. Нити имам живаца за свачије примедбе, ни да читам дефиниције нити ми је било занимљиво да се зајебавам са неким готивним опцијама које имају модератори. Сад ми је до јаја, само ми фали тема "Поруке чланова" да гледам ко је молио за одабрану.
lolololololo
Срећа па сам сачувао скриншотове, одштампао их и ставио у сеф кога чувају два пит була и међед.
Ne znam što sereš sad tako. Smorilo me bla bla. Da jeste, tražio bi razmod sam. Napravio si grešku, razmodovao te čovek, guraj dalje šta se pravdaš koj kurac i lažeš.
Bilo šta bilo jbg
znachi da ochekujemo u skorije vreme novu temu i novo preljevanje o tome koga bismo za moderatora
moralne gormade odbanujte thilma
http://www.newliving.net/wp-content/uploads/2011/07/radiation.jpg
пуши гоwно бохоре
ти би се вероватно обесио да си на мом месту, мени је искрено до јаја
bolje idi u crveni krst i volontiraj
Ne bi se obesio pošto nemam ambicije da budem mod. Ti si se tome nadao ima godinu dana, bio si, zajebo i više nisi. Prosto. Guraj dalje, nemoj da se lažemo da te smorilo, šta da kažu Celt i Ciklon, moduju deceniju.
Па не вреди да ти причам кад ти гураш своје и понашаш се као да умеш да читаш мисли.
jebach sjebo si sa onim predlogom za balkanske vajnove, shtuc ko me spominje i nocas dale kosi dale kosi
Pa jebo te Bog očigledno je da lažeš, šta da mi pričaš. Ne treba da se bude čarobnjak da bi se videlo. Čim imaš potrebu da se pravdaš i krećeš sa pričom da te je smorilo i kao jedva si čekao da te razmoduju. Nisi. A i boli te kurac baš šta će ko da misli pa i ja. Živeo.