Podijeli sa Vukajlijašima

1. Јес баш ћу да лажем неког лика са нета да би се њему правдао. Ти си упоран да од мене направиш слепца, ал ево ти курац сиши.

2. Ти си упоран да од мене направиш слепца

Au brate...

3. a jeste bivoli, koji se kurac raspravljate o jebenoj glupoj stvari, realno koga briga, nebitna stvar jebote konj, jeste nenormalni matere mi ja ne znam koji vam je kurac, jeste li normalni jebo vas pas da vas jebo takve lude i raspravljate se mjesto nešto drugo da radite jebote

4. chini mi se da vas dvoje povezuje neka zajednichka istorija, nemili dogadjaj, neprijatno iskustvo ili incident sa tragichnim zavrshetkom, neshto shto se dogodilo iza zavesa a mi nemamo uvid u to

5. И за који ме курац онда стално нападаш?

6. Bože, kol'ko mi je sve ovo nedostajalo.

7. Svađa je nepotrebna, suvišna i nikada, ama baš nikada ne daje rezultat. Spustite koplja, nađite se na pivi i budite ljudi.

8. Тиборе, нисам му дозволио да ми се увуче у чмар и кад је видео да од драгоцених плусева нема ништа, почео да прозива.

9. ollaniche ubaci ovde jednog strica da se smiri situacija

10. ja ti nikad neću oprostiti što za vrijeme moderisanja nisi odabrao ništa moje
    u dušu si me udario onako mučki iza leđa

11. скапиро сам да је греота да се ово не одабере иако има једва у плусу скор.
    http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201405/678014/gledas-u-mene.jpg
    https://www.youtube.com/watch?v=2CHw8X9I5Sg
    на 40ој секунди почиње.

12. нисам му дозволио да ми се увуче у чмар и кад је видео да од драгоцених плусева нема ништа, почео да прозива.

od ljubavi do mrznje samo korak nas deli

13. Тиборе, нисам му дозволио да ми се увуче у чмар и кад је видео да од драгоцених плусева нема ништа, почео да прозива.

Au brate...

14. е јебига макароне, ал реално и који ће ти курац више

ја сам хтео да модеришем да бих се зајебавао, одабирао глупости и едитовао људима постове, кад сам се задовољио и кад је модерисање постало само досадна "обавеза" на сајту, брисање гована и свађање са људима, само сам чеко да ме скине Кајзен. Ал опет жалим за неким опцијама, није да ми не недостају.

15. Bohore ovo "au bratee..." ili "pozz" na svakom drugom postu je tako zakržljalo. Izdigni se loma.

16. Немојте се свађати молим вас :( ...зашто једни другима не пружите руке пријатељства, много је лепше кад влада хармонија на сајту, кад су сви срећни и задовољни :)))))

17. није шоми, много је лепше кад се људи кољу, не може бити цео сајт као модераторски чет, све лепо ружичасто и лептирићи лепршају

18. Je li ima na mod furumu poruka gdje me ciklon moli da ga ne šutiram martinkom u vugla? Ja u svom pvt ne mogu da nađem.

19. koliko sam ja primetio,ovde se ljudi ne svadjaju oko toga ko je kome opsovao kevu vec o tome ko sta hoce da mu se odabere i ko ce da bude moderator.
    htedoh reci da je mozda bolje svadjati se oko nekih drugih stvari.

20. legenda kaze da ce se sa pojavom mira i harmonije na sajtu stvoriti uslovi za povratak vuchice21 i njenih papagaja