Podijeli sa Vukajlijašima

1. Нормална ствар да ће неке пекаре да горе. Да је лето, горео би и сљадољед.

2. Семенке најбоље горе

3. а гомила коментара је била ''СКАЧИ ШИПТАРЧИНО'', као да га је Харадинај послао а не као да ту живи годинама.

Хехе.. Сад си ме подсетио, има у Сомбору један Шиптар што продаје сладолед. Лик исти Харадинај, ја га тако и зовем (наравно кад он није присутан :Д) нпр. "Хај'мо код Харадинаја на сладолед". Лик исти Харадинај, а још Шиптар.

4. Au kol'ki je bio konvoj kad je Putin došao, tj otišao na groblje da položi vence. Samo ne znam za koji je klinac bio onaj Golf petica.

5. Ladno ovaj rece na paradi "Drugarice i drugovi"....

6. Šalu na stranu, velika je glupost paliti nekom radnju i unistavati mu nesto od cega zivi pa nebitno sto je siptar.

Uvek ljubazno osoblje, rade Somborci u njihovim radnjama, fenomenalna peciva i klopa, čisto do besvesti. Kad god idem u Sombor obavezno svratim na burek i kad nisam gladan jer dzindza počne da mi curi još u Lugovu.

I onda se nađe neka pederčina i zapali pekaru. Što ne zapale stovarišta građevinskog materijala? Beočinski cement 750 dinara džak, šiptarski 680 - beočinski ne možeš dobiti ni da ti za lek treba. Ove ljude periodično pale kad god se nekom digne kurac, a sto godina su u Somboru.

7. Spiker ovaj, nabraja, gospodo.....drugovi i drugarice...

8. Ostao mu govor iz detinjstva :)

9. Ovde blizu Obrenovca, na Umci, kad je Kosovo proglasilo nezavisnost, spalili pekaru Gorancu, nisu kapirali da nije Šiptar... Istina, uvek smo govorili: Ajmo na burek kod Šiptara. Zvao se Azem, Ćazim, tako nešto. Čovek plakao ispred radnje i vikao: "Zašto, zašto!?" Posle se odselio u Nemačku, i sad mlati pare na bureku. U tom smislu, bolje što su mu spalili, samo su mu uslugu napravili, inače bi još bio sirotinja na Umci.

10. Kod nas Goranci drže poslastičarnicu, onaj čuveni novosadski sladoled koji svi hvale pravi se po njihovom receptu. Sve i da jesu Šiptari zabole me, ja kod njih jedem sladoled 40 godina i uvek su me dočekivali najljubaznije moguće.

Devedesetdevete su im spalili lokal pa posle popljačkali sve što je preostalo. Znam i ko je popljačkao, a znaju i svi drugi u gradu. Ti isti sad dolaze na sladoled i uživaju, još im se prave veliki prijatelji. A cement sam kupio juče, šiptarski, nema drugog da se kupi iako mi je Beočin na pišanje od kuće.

11. Veću govnurdu od Malog Bude u životu nisam gledao, jebem ti robiju

12. daj neki linak? jedva cekam da ga gledam da bi pisao po malom debelom sto jede zidove. ako imas neki torent il nesto pusti link

13. daj neki linak? jedva cekam da ga gledam da bi pisao po malom debelom sto jede zidove. ako imas neki torent il nesto pusti link

Najviše bih volio da kažem bio sam pijan, ali nisam supjan sam otišao gledati, i za sat i po nasmijao se jednom na Božovićevo MRŠ i dva puta hehe. Klinke se smiju kad metalostrugar od glumca slaže debilne face, da mu čovjek golom guzicom skoči za vrat. Glavni humor je crnogorski akcenat,ne kontam. kATASTROFA

14. Mislio sam juriti gospođu što naplaćuje ulaz da mi vrati moje 4 marke ali sam se bojao naduvati melodiku

15. aaa privremena neuracunljivost, znam taj osecaj. ma jebes pare, trosi se i na vece gluposti od bioskopa jbg.

16. Nema veće gluposti od malog bude. Kad skontam 2 pive po marku i po i i 4 cigarete Morave kod Prole on prodaje na komad u kafani, Bog da me vidi

17. http://www.sportske.net/vest/dzet-set/pozdravlja-vas-ana-iz-singapura-u-bikiniju-198660.html

ljudi pozdravlja vas sve ana iz singapura. rece mi, pozdravi tamo po vukajliji sve posebno kajzena

18. Hvala, Ana. Prijatno i lijepo se provedi. Pozdrav tebi i tvojima.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.