Podijeli sa Vukajlijašima

1. hahahah eme ložiš
    pobego baja glavom bez obzira kad je video gde se obreo

2. http://youtu.be/XOteEdeW9ME
    Evo i od mene klip, bugari se usrali da opet ne zagube časni krst, pa organizovali potragu u fontani. Naravno, ne bi bili bugari da se ne nabadaju pesnajama u glavu dok se bore oko tog istog časnog krsta.

3. Хахахах каква глава малоумна.

4. Хахахахахаха, малоумна азијатска говна. Мрш у Пакистан!

5. bugarima svaka cast.treba biti talentovan za tako visok stepen seljastva.jebemo i mi kevu,al od bugara treba uciti skole.
    dobar mi lik sto se snima 4 sta kako sedi.kompletna budala.dobro mi je i pitanje u komenarima.

6. Не глуми морал Видро... И ти би тако мени ђускала, само нећу да питам.

7. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAH
    .......................

8. 02:36:30 pročitati description. nije mi dobro

Fora bi bila da je ovaj krenuo da ga jebe u uvo, a ovaj i dalje sedi i smeska se.

Je li bio vec pandur koji peva u kolima?
    https://www.youtube.com/watch?v=Jl6s0xCU6A4

9. Ahahahahahahah, pa ni ja ne bih nista ukrao da vidim ovog frika kako bulji u kameru i smeje se, vidi ga kakav je. :D

10. au kakva teška reč, šteta što je tako kratko trajala

11. hahahahahahahaha

ekskluzivno :)

12. kako bre ja nisam znao za ovo, ovo od pre vise od 2 god :)

13. hahahha, i ja sada slučajno naleteo. Pobeda.

O tome koliko moderatorski posao na jednom od najpoznatijih sajtova Vukajlija.com može biti težak, ali i zanimljiv, u ekskluzivnom intervju samo za naš časopis govore nam moderatori pomenutog sajta.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.