Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kakvih glavica ima ovde lololo

2. расни не имитирај оланика, јадно дјелујеш

3. Glavica mislim na jadnike i ne pisem to kao glavica koju bi mazio kako pise olanik nego mislim na glavicu kao glavu ograničenog kapaciteta.

4. Ako podrzavate ono sto je izvređao Natnat bez razloga, onako krvnički, onda nemam šta više da dodam.

vredjanje je samo ako je blizu istine, realno, i ako se neko uvredi na neku prozivku, kapiram da je blizu realnosti, pa malo presla u sranje.

onakve prozivke koje veze nemaju sa realnoscu i ocigledno su preuvelicane i nisu neka vredjanja reko bi. bar bi onaj ko se "uvredio" ostavio bolji utisak da je prihvatio prozivku kao preuvelicavanje bez kontakta sa realnoscu i uopste nije reagovao. ovako mi malo cim sad, sta, kao natnat se uvredi kad joj neko kaze da je baba. daj...

dal je ovaj odgovor:

Polomljen mi kuk, ne mogu da rizikujem da padnem opet, pa bolje da sedim.

odgovor nekog ko se uvredio, ili nekog ko je potpuno svestan da je ono proseravanje :)

i nervira me sto se onda nadje neki drugi moderator da ispravlja krive drine. ja sam se uvek svadjao sa moderatorima koji uzmu pa u moje ime banuju kao neko me uvredio, sta kao ja numem.

5. Kradem vajrles od nekog Piroćanca

Ja taman pomislio da te neko otale častio vajerlesom pa mi bi čudno.

6. Je l moguće da je vama do ovakvih gluposti, oko kojih vodite raspravu, ili samo trolujete likove poput mene da čitaju posljednjih par strana?

7. E kelte ajde da napravimo temu u prozivanju ja protiv tebe da vidimo ko ce pre da poludi i da pocne da psuje majku ovom drugom?

8. ко ће да санкционише те што се лижу за плус кад су то радили или још увек раде скоро сви модератори, ето једино ремца и месалину нисам видео

na 5 dana
    Маркo
    Kleveta.

lol

9. Али клевета...

10. Хахаха, шта је ту клевета сад? То може 80% активних чланова да каже, и то је јавна тајна. Да немају амбицију да буду интернет муда не би се ни прихватали модераторске позиције, опет част изузецима, знају они ко су. Срамотно сте бановали Јебача, можете и нас остале, јер мислимо исто или слично као он. Срамотно сад, срамотно псета и њега онда на метар дана. А још срамотније сте покушали да завучете Бушиду. Што рече Келт, не видех да се Натнат нешто специјално увредила на "суптилно прозивање модератора" од стране брата Бушмана(пољубац за њега :*), него ми се све чини да се Агилни опет игра Белог Витеза, заштитника дама на сајту, а и шире. Сори, Агилни ако грешим, али тај бан ми скроз смрди на твоје дело. Докле више курчење, можете некад да се понашате нормално нпр? Као Џони, Брус, Ремац... Аукурац више и са вама, кад ћете схватити да руинирате ово мало што је остало од сајта? Пре свега мислим на форум, јер дефиниције су већ пар година само за дауновце. И да... Јебо вас Панинаро више.

11. ДЕБЕЛИ ЈЕ ВЕЧАН ДОК СУ МУ ДЕЦА ВЕРНА

12. na 5 dana
    Маркo
    Kleveta.

stvarno bre kakvi vam ovo razlozi ponasate se glupo. mislim, sigurno ima razloga jebac je to, al da ga jebem, mozete recenicu da stavite sa razlogom.

isto i za busida, "suptilno vredjanje". stavite prave razloge, niste duhoviti izgledate jadno kao da na silu pokusavate da budete smesni, a samo ste sebi smesni.

13. А о двоструким аршинима да не причамо. Онај монголоид шокачки јаааооој и талентовано глупи могу да вређају на свакаквој основи, а Грањка попије бан упркос крајње комичном одговору овом шокцу горепоменутом, док те две вуцибатине и даље обитавају на сајту. Чуди ме да на ово нисте реаговали, радите ли ви нешто који курац???

http://vukajlija.com/zabava/posteri/711725#comment_2938372

14. I od mene podrska za debelog

15. da jebote, zaboravio sam da granjka banovan. granjka koji je jedino kriv sto svima ide na zivce sad kao uvredio nekog.

16. i pazi ti koja je to mega glupost. umesto da se zakljuca tema na 20 min jutros, sad imamo ovo. i treba vas trpati kad ne umete da budete autoritet.

17. Podrška jebaču

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.