Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ја познајем лично једног белог мага (кућни пријатељ, причали смо често док се нисам одселио). Обогатио се човек од оваквих прича што је бохор испричао. Може да ти баци причу од две-три реченице да ти се дигне коса на глави. Поготову ако му неко пренесе да га тражиш, на пример. А уме и на слепо да ти наприча свашта да тако увије да нема никакве дилеме да има натприродне моћи. Радио је и за неке важне личности, као и за државнике (највише државнике, да не остане нека дилема). Пара има колико хоћеш, у шољу гледа за нешто типа 200-300 евра. Наравно, све је то превара и има гомилу метода којима се служи, а и повезани су међусобно, није им проблем да за сат-два сазнају све о теби од пар људи. Већина тих метода су врло просте и лако се науче, али ови најбољи имају страшан таленат и импровизацију. Сумњам и да неки од њих раде за ДБ, али то је већ само моја сумња, ово све претходно је несумњиво.

2. Truće nameštaljka mnogo dublje ide oko toga da se kosi sa zdravim razumom. Ovo je neka druga priča, lik nije znao da dolazimo i služi se punim imenima i prezimenima čak i nadimcima. Ubi me ne znam kako al je istina.

3. па просто је објашњење. ако зна све детаље, онда је од некога чуо. можда може да ти буде занимљиво ако је он то случајно чуо, па се погодило да ви дођете. најлогичније је да се некако распитао, неко му је пренео да га тражите, можда се твој ортак распитивао. а оно што сигурно није, то је да је то видео у чаробној кугли. видео сам икс таквих прича и све си имале савршено лако објашњење.

4. Boxeru glup si brate, odradio te a i ne znaš da te odradio, jer da postoji mogućnost da saznaš on ne bi postojao kao vrač.

5. Jebem ga. Nije se raspitivao, čuo davno, u 10 min se odlučili da krenemo totalno neobavezno i napamet. Kono što se kaže guske u maglu.
    Nema karata ni kugle ni kafe ništa. Samo razgovor brt. Bilo par stvari što samo on zna, ni ja nisam znao a odrasli smo ni žena mu, niko.
    Previše istripovao sam se

6. Rekao si da ste ga tražili duže nego što ste putovali, znači nekoliko sati. I jel misliš da je to što ga je teško pronaći slučajno?

7. Čoveče glava nije znala da postojimo dok na vrata nismo ušli. Čak smo mojim kolima išli (BmwX5) pa priča da ima veze u db pada u vodu da je preko tablica mogao da sazna porodično stablo od ortaka ovog.

8. I što svi pokušavate da budete pametni? Nema potrebe za tim koliko god ja bio glup npr.

9. Ма тролује Бохор, али добру причу си измислио, морам да признам.

10. Dobro aj nam navedi šta je sve pogodio o vama?

11. O ljudi jbt. Nije izmišljeno.
    Maesto ajd kasnije na čet, moram da ručkam sada

12. To su one priče tipa mnogo si grešio, duša nije čista itd. Po šablonu.

13. Imaju ljudi svoje neke metode kojima rade to što rade, a što se tiče lečenja tih rade po principu placebo efekta. Zato ga i pitam da vidim šta je konkretno mogao da ubode pa da se zapitamo da li stvarno postoji magija

14. ПАЈА: Вас двојица сте дошли због неке муке, нешто вас мучи, мука нека. А кој би курац долазили код мене. Дуго сте ме тражили, дуго, пут је био трновит. Па наравно кад ме тражи мурија што сам прејебао сваког кога сам стигао и сад живим у овој вукојебини док ме опет не нахватају. Видите ову жену и дете, што се муче испред, нека, то је њихова казна, нека се муче. Нека се муче мајке им га кад сам их прејебо да ми препишу ову колибу па ми сад сваки дан цвиле под прозором.

15. Brate ima nesto kao magija al to nije magija nego je to vestina.

16. Magija nije sigurno jbg. Ja to zovem neka viša sila :-)

17. xaxaxaxaxaxa volim ovog thilma

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.