A mislis Kazan je obavesten? Pa nije ovo tema za njega, to je tema gde preispitujemo znacaj autora na vukajlij, takoreci OMBUDSMAN tema. Dakle, ako zakljucimo da smo za Kazana potrosna roba koju moze da sutne cim mu vise ne zaradjuje pare, tj. da se zasluzni autori proteruju sa sajta uz njegov blagoslov, onda vise nema smisla pisati.
Dakle, ja kao ombudsman autora na sajtou zahtevam da se otkljuca tema.
>Napraviti listu viđenih autora
>Poređati po azbučnom/abecednom redu ili po ranku
>Trajno ih banovati jednog po jednog u roku od par dana
>Ko posljednji ostane ugasi svijetlo i promijeni šifru na slijepo
>???
>Profit
Odličan društveni eksperiment. Baš me zanima ko bi zaposjeo forum nakon odlaska "viđenih". Da li bi čekaoničari sazidali svoju imperiju na ruševinama naše civilizacije?
A sto se vi inace plasite tih tema? Cim se otvori, razletite se u strelce ko ce pre da zakljuca? Jel bas toliko smeta, a? Plasite se novih razmoda, vise nego jasno, jer svaki put iz tih tema se iskopaju jos neki moderatorski "nestasluci".
Ne opterecujem se ja, nego vi. Meni siste jajca za modove, ne volim bezobrazluk i jajarenje, pa bilo da je Kazanovo ili moderatorsko. Zakljucavanjem teme koja se bavi tim jajarenjem nece nestati problem.
Koga ste vi pital ida postujete na ovoj temi i forumu uopšte???...???...???~
Je l' treba da mi dozvoli neko ko se par godina šlihtao modovima za odabrane da uđe u prvih 500 autora na sajtu?
(ne mislim specifično na tebe pazle, bez uvrede)
Slabo citam misli, sta je problem?
nema problema, dobio si odgovor na tvojoj temi
A mislis Kazan je obavesten? Pa nije ovo tema za njega, to je tema gde preispitujemo znacaj autora na vukajlij, takoreci OMBUDSMAN tema. Dakle, ako zakljucimo da smo za Kazana potrosna roba koju moze da sutne cim mu vise ne zaradjuje pare, tj. da se zasluzni autori proteruju sa sajta uz njegov blagoslov, onda vise nema smisla pisati.
Dakle, ja kao ombudsman autora na sajtou zahtevam da se otkljuca tema.
Tvoje je legitimno pravo da zahtevaš.
>Napraviti listu viđenih autora
>Poređati po azbučnom/abecednom redu ili po ranku
>Trajno ih banovati jednog po jednog u roku od par dana
>Ko posljednji ostane ugasi svijetlo i promijeni šifru na slijepo
>???
>Profit
Odličan društveni eksperiment. Baš me zanima ko bi zaposjeo forum nakon odlaska "viđenih". Da li bi čekaoničari sazidali svoju imperiju na ruševinama naše civilizacije?
LOL
Zašto su neki autori utripovani da vukajlija ne može bez njih
Hoće neke jebene imunitete
ne mogu ja ovo
Ništa pali ti.
A sto se vi inace plasite tih tema? Cim se otvori, razletite se u strelce ko ce pre da zakljuca? Jel bas toliko smeta, a? Plasite se novih razmoda, vise nego jasno, jer svaki put iz tih tema se iskopaju jos neki moderatorski "nestasluci".
kukajlija.com
Ne opterećuj se ti razmodima, idu po planu.
чујем да јој гибаница ваља ако ништа
Дај бре откључај Џерикову тему, каква је ово цензура? Није спем тема, сасвим је легитимна?
A što umesto razmoda ne budete ljudi i priznate svoje greške? Nije to strašno
Ne opterecujem se ja, nego vi. Meni siste jajca za modove, ne volim bezobrazluk i jajarenje, pa bilo da je Kazanovo ili moderatorsko. Zakljucavanjem teme koja se bavi tim jajarenjem nece nestati problem.
Čaveze, tema otvorena sa pitanjem, na pitanje dat odgovor, nema potrebe za daljim spemom.
mega1marco1 - #2654
Sanitarni čvor - #1812
Uuuuu što ti je reka, ja bih mu sad ispemova forum da 2 sata briše spem.
nemam ćirilice na fonu pa moram ovako.
šta ti dečko brus radiš...ccc
Sanitarni čvor - #1812
Je l' treba da mi dozvoli neko ko se par godina šlihtao modovima za odabrane da uđe u prvih 500 autora na sajtu?
(ne mislim specifično na tebe pazle, bez uvrede)