Podijeli sa Vukajlijašima

1. naduvaj mi se penisa dragana mirkovic rajder

2. http://i43.tinypic.com/se885g.gif сјећате се овога? знате да је ово некада био разлог бана на метар дана, мислите о томе лоло

3. lololololo, to sa Ištvan Kulenkom sam ja začeo. Čisto da mi neko ne otme slavu.

Inače, sjajan gif

4. Direktor je u pravu, a kojih će to 20 ljudi da ode sa sajta?

5. Jesi napravio neko mehaničko pomagalo da ti nbdigne kiću?

6. Dž čekam kafu pa ću za komp, ubija me tel.
    Ovim postupcima sa trajnim ste od Trosketa napravili mučenika a od Nate ženu sumnjivog morala daleko bilo. Evo krsta mi tako izgleda kad se gleda sa strane. A nije smelo tako da izgleda nikako!

7. БРАТЕ АЛИ БАН ЗБОГ ВРИЈЕЏАЊА АХАХАХАХАХАХ УМИРЕМХ

8. Banovan je Kelt Vejve, tako da ne moraš da se nastavljaš.

9. Da se Stićko opet umoduje!

10. Ovih 20 banovanih brate. Otisli ili ne banovani su. A tako se ne rešava problem ovde

11. Najbolje se rešava kad stalne vređalice i sitni prestupnici poput celta popiju ban.

N O B
    O B
    B

12. Zavisi od problema do problema, neki problemi se perfektno tako rešavaju.

13. брате кад ћете да сконтате да кад неко некоме каже да пуши курац то није вређање него насисавање курцом

14. Dal si Celta banovao majke ti ajde jebote nemoj da budeš tolko jadan u životu

15. Pa dobro, jedan dan banije za nasisavanje kurcom ide.

16. HA...realno, bila bi fora da svi autori budu banovani... to jos nije bilo nikad...

17. Eeee Zmio, vidi se da ne dolaziš češće, davno je on probio tu barijeru dna na kojoj misliš da je sad.

18. lololololo. Zaslužio je ban.
    Videćeš da kad sutra dođe više neće vređati :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.