Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nekad je ovde bilo mnogo kul ljudi, mogao si da procitas pametne stvari na forumu, da citas pametne ljude kako pisu, a ne kao sad samo debili i pokusaji trolova sto smaraju sa usiljenim forama....nekad smo znali i da se zajebavamo, kad se setim kad smare i ja istrolujemo ceo forum, svi popadaju sa stolice od smeha, banuju nas tri dana al mi se ne vracamo sa duplih nego odsluzimo ta tri dana....mnogo gotivnije glave su bile na sajtu kad se setim, dzimi, zmia, mr moon, ja, smare, energija, wojtek, blek hol....ovo danas sve pokusaji trolova i spemeri dosadni
    Ko poslednji izađe nek ugasi swetlo, Trosharinac

2. Šta pričaš to brate? Natu ako je neko oterao oterao je ovaj haos koji se dígao zbog trajnog. Brisanje posta, šmekerska Natina replika i ban od metar dana je sve rešavalo.

dzaba boxer, ne vidi se to iz moderatorskog ugla. tek kad ukapira da je vecina u pravu a ne on, tek onda moze da nadje greske gde je on ustvari isprovocirao, tj on bio benzin na malu vatru, i da ne radi vise to.

3. Naravno Dž, normalno razgovaramo.
    Pazi sad ovo brate. Stecu ističe ban, opet neka spika krene Stec počne da te cima da na vašem primeru pokaže dvostruke arsine ili eto uzme da te cima bzvz i pljas trajni.
    E sad dolazimo u situaciju da je Stec trajnovan nizašta a Tilmo odbanovan posle onoga? Tilmo je ovde primer samo ne zanima me to oko naega.

4. Inače pogledaj poslednjih sto tema i vidi koje su zaključane.

Manele sprdnja nije, stričevi sprdnja nisu, ma kakva god sprdnja da je bila nije.

5. vidi, zmia rece isto sto i ja dok sam kucao.

great minds think alike zmio :*

6. šta seruckate i ti kelte i to bohore
    natu je otero drkadžija koji je, ponavljam, ne za ban, nego za batine

natu jebo deki, ajdeeeeeee
    a ko ti je jebo kevu, ajdeeeeeeee, čekamo ispovest

7. на страну мане утилитаризма, мислим да је вријеме за једну утилитаристичко анархично просвјетитељску дионицу биствовања свих нас овде
    вријеме је да се руше модератори, који су ништа више него симбол
    знате шта је највеће срање? бан звог вријеђања. ако се некоме најебем мајке на форуму, што никада не радим, али није искључиво, зашто да ме банујете? вид расправе на паорском нивоу јебања мајчиних гениталија једно другиме не би никада требао бити санкционисам од стране надлжених модератора
    и да, зашто сте бановали стеван? стеван је мица од чоека

8. Небојша, наравно да је лично, кад никад ниси преболео критику на јебеној дефиницији, јебла те и дефиниција и плусеви, па сам се после надобијао "оправданих" банова од тебе. Нећу да се помирим са тим да ми овде соли памет и одређује правила лик који се увукао у дупе половини сајта, од којих су нека шлихтања толико љигава да изазивају ригање.

9. Dalje da idemo, dogorelo normalna tema nije, a pored par postova koji su bili odlični sami su je ljudi terali u neku banalnost već posle dve strane, Pazlova da se nešto promeni takođe nije, normalno je prdstavio šta hoće išla je normalno tema, dogorelo 2....isto. Svaka normalna tema koja je normalno predstavljena bila je otključana.

10. molio bih da dostavite skriput za spemovanje da ugasimo sajt kako dolikuje hwala

11. Celte ja se nadam da ću moći da objasnim. Znam da su Dzoni i Ciklon dosta puta umeli da uvide greške svoje kažu izvini i poprave to!
    Sve da je Nata otišla zbog onoga a nije, bar nije trebala ispalo je sranje koje će oterati jos 20 ljudi. To nije cilj. Rešivo je ovo

12. Tako je Celte. Očigledne stvari ja ne znam kako je neko mogao da uopšte i zamišlja drugačiju reakciju ali verovatno je problem u tome što nije ni zamišljao, uzmu banuju pa razmišljaju posle kako da objasne i opravdaju ljudima koji se žale.

13. ne direktore, taj drkazija je kenjo, i trebao je da se obrise post i ubije svaka prica o tome u 5 minuta, bez da iko vidi. onda da se banuje, al to i ne mora efekat je nikakav.

treba ti malo veca moc da napravis vece sranje, a to samo moderatori imaju.

14. Nije rešivo Box. Tačnije rešeno je.

15. posle jebanja nema kajanja
    a nekada ni kakanja hehe kapirate u goozoo

16. Meni je u celoj priči najjači Celt.
    On sad pljuje po garnituri modova koja je ostala, a bio je svojevremeno isti.
    Tačnije i gori - on je otišao korak dalje birajući sebi defke :-)

17. Direktore nisi u pravu. Ajd ti mene oteraj sa sajta? Oćeš kurac moj. Nisam ja kriv što su digli dževu oko toga banovanjem. Da su pitali ja bi im reko šta da rade jbg.

18. Celt je kao dete koje je isilivoalo igračku do granice izlizanosti, a kad vidi drugo dete kako jebe tu igračku objašnjava mu da ne treba tako da se jebe jer igračka nije za jebati

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.