Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
и гоните се више сви у пичку материну с овим расправама
Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???
Gvozden
банчоси. банчоси посвуда.
http://i.imgur.com/uDAmWSX.png
Haha, e jbg, bolje da si tražio odabranu
Сајт се празни као КиМ. За пар дана остаће нас 10-ак
ciji ji tibor dupli ako bi neko bi ljubazan ?
аутобус је већ ту. лолек
Малко сте се просрали овим бановањем Тибора. То је Тибор јбт, никад ништа озбиљно није написано са тог налога. Иде и мени на курац, ал брате, немош њега.
Hahahahah ko se ovo bio zaletio pa me banjovo!!!!
Ja i ne bih, ali mu pass stoji na oglasnoj tabli kafane "Tri šešira". Ne mogu ispratiti ko mi piše.
ZDRAWO FEJSBUKMANIJAK NEMOJ UPLAŠEN BITI
ovde mora Čkaljina replika: Ja Pajo :)
:D
Banujte mene samo nemojte Tibora pls
Brus moraš znati za onaj komentar jbg
Ne moram Bokseru, nisam toliki fan Gvozdena.
Chiji je Tibor dupli?
Brate nema to vze sgvozdenim
http://vukajlija.com/zabava/posteri/660186#comment_2786827
Pa i nije njegov :-)
Brate, u svetlu današnjih sranja uopšte mi nije trebala zajebancija te vrste. Sutra možda ali danas ne. Ionako sam na ivici zbog završnog računa.