Podijeli sa Vukajlijašima

1. uzmi rivotril.ako pomaze ludjacima na psihijatriji i narkomanima da imaju privid rada onda ce i tebi.

2. I don't care, ovo je psetu bilo, al' je pseto pa se ne da:

Ovo sto je nacrtano je zajebancija brate...

3. Pseto je ostao bez glave pa su mu je prišili nazad.

4. е чуо сам да је и жајк био једном на восу (уклизавао на бетону, после се враћао возом кући али то је друга прича), ај и њему дамо да буде модератор

Знаш ли колико је људи било и бар изблејало ако ништа друго? Занимљиво је да се сада јављате кад тема више није активна, пре је било то момци свака час долазим и ја чим се напием то брао наијачи сте

5. ша се примаш сваки пут кад се помене вос јебо те он

ко зна зашто је добро што је фејз умодован, ваљда се не уозбиљи ко остали, треба нам један дивљак у мод тиму ко што сам ја био

6. Ti nisi bio divljak, ti si bio poseban.

7. Па нервирају ме брате те инсинуације над мртвим пројектом, испадамо сви који смо играли фудбал тамо организована групација за плусирање одабирање лајковање штагод.

8. Marko je bio moderator sa posebnim potrebama.

9. Nije, njegove su potrebe bile sasvim obične. On je samo želeo jednog malog belog zeku sa crvenim okicama, ali kaizen ne dozvoljava kućne ljubimce na modforumu.

10. А што се тиче Фејса као мода, немам појма какав ће бити, знам да је овако јако готивна лобања уживо и на фудбалу и да му је стало до сајта. Једном речју а-ни-ма-ћооор

11. Ništa onda na proleće moramo opet da igramo.

12. Vos je klasična lajkerska ekipa, ali nema veze, žao mi je što nisam bliže da mogu redovno da dolazim. Jednostavno, skupo mi je, a blam me da mi ljudi skupljaju pare lololo.
    Što se tiče fejza kao moda mislim da momak nije mod tip, ali ajde, ko jeste? On jeste gotiva lik uživo iako ponekad oće da ponizi na forumima četovima i slično, ali to se ne računa jerbo smo ovde svi informatičke ajkule, osim naravno Brusa koji nešto kao informatički unprofor.

13. Маркo
    Kо зна зашто је добро што је фејз умодован, ваљда се не уозбиљи ко остали, треба нам један дивљак у мод тиму ко што сам ја био

born to be wild

14. ovde svi informatičke ajkule, osim naravno Brusa koji nešto kao informatički unprofor

U prevodu: nema pojma ni o čemu, samo se smeška i čeka platu :)

15. nema pojma ni o čemu, samo se smeška i čeka platu :)

Nije, nego došo u stranu zemlju da miri ljude i jauče što oće da ga ubiju lololo

16. Arbitar je uvek kriv.

17. Interesantan aspekt, dopada mi se :)

18. Откуд да је Фејзара умодован?

19. bio prisutan na četu u kafani kad je kaizen pitao ko će da bude mod