Podijeli sa Vukajlijašima

1. Сад опет постоји повод да се иде на ВОС. Лоло

2. Još ne, mora Fejz prvo pripravnički da prođe, još mu nismo dali štiklu.

3. Главни, нажалост више нема строге политике око лајковања и стуба срама иначе бих био први да се тамо обесе сви, али од редовне екипе на восу оно што ја знам је да се најмање причало о сајту у смислу "јао шта сам направио". А било је ликова који су отворено тражили и на теми и уживо, или лајк или одабрану, али су искулирани као што ће и Крле96 бити лоло. И без обзира што је сада лајк, ортачко предлагање и остало тотално кул и модерно не бих да се лупају етикете без покрића.

4. Енеми, знам да није тако, оп'штено. Зајебаем се.

5. Ма знам да се зајебаваш, ово је одговор на оно што је Главни написао, ние ни битно, не бих ширио тему даље. Ова мачка је врх, позз

6. нешто ми говори да је проф следећи мод, и он је био на восу мешчини...

7. ne može kad si glasao protiv njega dok si bio mod

8. Porque, Marko?? PORQUEEEE??!?!!?!?

9. ne može kad si glasao protiv njega dok si bio mod

озбиљно?

10. Дајте неког ко ће да ради, да брише и да одабира.

11. AHAHAHAHAAHAHAHAH! Vidiš kako mi Prof odmah poverovao, ubilo se od trola kad ga ja napišem :)

12. е мислим да је прави тренутак да напишем да је тема догорело била класицхан тролл, онај текст из првог поста су склопили ови неки надркани што су били бановани тих дана а све је настало из досаде

јбг, бар се нешто дешавало на сајту

13. И без обзира што је сада лајк, ортачко предлагање и остало тотално кул

*ортачко одабирање

14. е мислим да је прави тренутак да напишем да је тема догорело била класицхан тролл, онај текст из првог поста су склопили ови неки надркани што су били бановани тих дана а све је настало из досаде

јбг, бар се нешто дешавало на сајту

Desilo se to da ste oterali 4 moda u penziju, a i dva autora, sa potencijalom za povećanje oba broja.

15. a i dva autora

* два "виђенија" аутора

16. oće li neko da podeli smonom šta je sa moderacijom i kakva su ovo banovanja????

17. прича се по кулоарима да ћеш модерисати гугили

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.