Sinoć vidoh da je umodovan fejz i odem pogledam skor ocena, 27 690 i nešto, sad 27 702 .. LADNO GA JE NEKO ODMAH LAJKOVAO. Hteo sam baš da vidim dal će neko odmah da ode da ga čita, čisto virtuelna radoznalost.
Zabavan je taj “apolitički” redatelj i u intervjuu za srpski “Peščanik”: “Kultura je ideološko bojno polje. Kroz borbu oko prošlog rata, započelo se i s relativizacijom vrijednosti antifašističke borbe. Negdje se to radi otvoreno, negdje manje otvoreno. U Hrvatskoj se vrhunac kulturnog agitiranja za jednu polufašističku vlast dogodio 1997., kada je u Hrvatskom narodnom kazalištu Zlatko Vitez režirao Tuđmanov rođendan, a glumci, uz rijetke izuzetke, u istom igrali”. Režiranje Titove štafete bi mu valjda bolje leglo. No teško je vidjeti poveznicu između režiranja rođendana Franje Tuđmana, antifašističkog borca iz Drugog svjetskog rata, i “relativiziranja antifašističke borbe”. Uostalom, ova zemlja nije nastala ni na kakvoj “antifašističkoj borbi”, ali jest na Domovinskom ratu kojeg upravo Frljić relativizira. Da je Hrvatska ozbiljna država, relativiziranje Domovinskog rata bi bilo strogo zabranjeno, kako je to uostalom slučaj s oslobodilačkim antikolonijalnim ratovima u svim državama svijeta.
Da je Hrvatska ozbiljna država, relativiziranje Domovinskog rata bi bilo strogo zabranjeno, kako je to uostalom slučaj s oslobodilačkim antikolonijalnim ratovima u svim državama svijeta.
Frljić je u intervjuu koji prenosimo u skraćenom obliku – a i punom, ako vam se da slušati sat i pol nesuvislog trkeljanja – iznio stavove koji su dijelom za ludnicu, dijelom za zatvor, a najviše za sprdnju.
Какви болесници загрижени. Да у било којем српском медију неко ово напише одмах би на сва звона галамили о цензури, људским правима и чему све већ... као еј неко износи своју анализу а овај камењар.цом га вријеђа на националној основи или тако неке небулозе.
Оваквих изјава у Србији ко ова Фрљићева има ко гована, па ни ретадирани Информер није писао: е овај је рекао да су Срби измишљена нација, њега треба у затвор.
Мени занимљиво како комшилук уме да трансферише бламажно много више и много грђе од нас, к'о оно у Сарајеву прошле- или претпрошле године, кад су терали Деда Мраза лолололо
Sinoć vidoh da je umodovan fejz i odem pogledam skor ocena, 27 690 i nešto, sad 27 702 .. LADNO GA JE NEKO ODMAH LAJKOVAO. Hteo sam baš da vidim dal će neko odmah da ode da ga čita, čisto virtuelna radoznalost.
Ne cudi me, ljudi su dokazana govna. Sto rece neko, Stevan valjda, isao da pogleda Kazanove definicije kad je trebalo da ga glumi, zgadio mu se zivot kad je video slihtanje po komentarima. GOVNA.
Mora da si nešto pogrešio pošto je Fejs dobio 14 ocena od kada je postao mod, nisu od istih osoba i nisu sve plus.
EDIT: Poslednji komenar na neku njegovu defku postavljen je pres sedam dana, kada niko nije znao da će biti mod, osim komentara koji je Fejsbuksnetina postavio, a to je zajednički nalog njegov i od Buksnetine.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
prepuručuju mi da ne budem mod, ja bih možda i bio, barem o meni imaju svakavih bljuvotina tako da bi mi jebali kevu samo tako lololoo
Ahahahahahaha. I upratio sam ga. :-)
axaxaxa aj i ja da ga upratim i malo procitam
Pametno. :-)
Дијелим с вама
узмите мало
http://images3.kurir.rs/slika-900x608/peru-kokice-1331561945-133388.jpg
12 PLUSEVA!!! KAKO SU SAMO MOGLI?!?!?!
Bilo je 13 pluseva i 1 minus, da ne banuju za lajkovanje xD
https://www.youtube.com/watch?v=JTbC9o5KHMg&feature=share&app=desktop
http://kamenjar.com/frljic-jugoslavija-komunizam-ce-se-vratiti-hrvati-su-izmisljena-nacija-demokracija-je-zlo/
Неаш ти ту шта
Психопатологија уживо
Какви болесници загрижени. Да у било којем српском медију неко ово напише одмах би на сва звона галамили о цензури, људским правима и чему све већ... као еј неко износи своју анализу а овај камењар.цом га вријеђа на националној основи или тако неке небулозе.
Оваквих изјава у Србији ко ова Фрљићева има ко гована, па ни ретадирани Информер није писао: е овај је рекао да су Срби измишљена нација, њега треба у затвор.
камењар.цом
локација - грабова драга. близу широког бријега, ерцеговина. све јасно
А па то је познато усташко гнијездо.
Мени занимљиво како комшилук уме да трансферише бламажно много више и много грђе од нас, к'о оно у Сарајеву прошле- или претпрошле године, кад су терали Деда Мраза лолололо
Deda Mraza treba oterati, ali iz drugih razloga.
https://www.facebook.com/ivana.sirena/media_set?set=a.437202369734993.1073741972.100003357021101&type=1
Ne cudi me, ljudi su dokazana govna. Sto rece neko, Stevan valjda, isao da pogleda Kazanove definicije kad je trebalo da ga glumi, zgadio mu se zivot kad je video slihtanje po komentarima. GOVNA.
Mora da si nešto pogrešio pošto je Fejs dobio 14 ocena od kada je postao mod, nisu od istih osoba i nisu sve plus.
EDIT: Poslednji komenar na neku njegovu defku postavljen je pres sedam dana, kada niko nije znao da će biti mod, osim komentara koji je Fejsbuksnetina postavio, a to je zajednički nalog njegov i od Buksnetine.
https://www.facebook.com/ivana.sirena/media_set?set=a.437202369734993.1073741972.100003357021101&type=1
Čitam komentare na njenim profilnim fotkama. Mislib dam ije pukaoo nekika pilarumoyguuuuuuuuuuuu