Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dajte gugija za moda da mi odabere Prasad, pls
Fejzbuk ne znam ko je i ne mogu da komentarišem
Ne pričam o takvima nego o normalnim autorima.
koja je to defka kaunte???
zamisli mene kao moda... to da dočekam tačno bih završio na patos kolko bi umro od smeha
šta se bre ovo događa?????
бата гуги ахахахахахаха
Gugi po mom profilu mozes da vidis sta se sve izdesavalo ovde :D
Ono kad bata-gugi postane mod i padne na brodski pod i umre od smeha
http://i.imgur.com/9EUjTqq.gif
kad ne gledate pobedu jebenu
https://www.youtube.com/watch?v=5W5mDupBlL0
Hahaha. Dobro je al je nameštaljka lepi
када бих некако спојио бата гугија и жајка и слушао тај разговор мислим да бихми мозак ИНПЛОНДИРАО
Nie namještaljka, to ti e Radjardov brat!
Odakle beše on? Na P nešto?
sčušaj Pajo Dačak...do sad sam tolerisao tvoje prisustvo na sajtu i tvoje pokušaje da ispadneš prepametan...sada na tome hoću da stanem na kraj.
Odjebi više bre nemoj da se zameraš svakom drugom vukajlijašu i da zakuvavaš svađe jer iako si žensko ja sam u stanju da ti razbijem pičku pesnajama i da krvariš do bola, jasno?
Na kraju ovog radjardovog klipa stoji mi ono "pogledajte sledeće" Kemal Monteno i Oliver Dragojević - Nije htjela" (nijednog od te dvojice nikad nijesam pretraživao na netu)
(muzika iz zone sumraka)
Haha, brate, meni krenuo Medeni mesec posle klipa xD
imam i ja u preporučenim što je najjače...
http://i.imgur.com/AJorQ4V.png
axaxaxaxaxaxa ja od ovoga samo medeni mesec slusam axaxaxa
Рађарде глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???
И МЕНИ ИЗЛАЗЕ ИСТЕ СТВАРИ МОРА ДА ЈЕ НЕКА ЗАВЕРА
I dalje ostaje pitanje... da li je ovaj klip u "predloženima" na klipovima koji se nalaze njemu u predloženima?
msm da vidimo predloge od onog ko je stavio snimak na forum
tako da mc jank slusa rajder