1. Have fun.
2. Buy the software if all of the following conditions are present:
a. I have enough money
b. I enjoy it
c. The software runs properly on my system
3. Not transform into a troll
4. Not sue WDoubleYouW
5. Not cuss WDoubleYouW
6. Not bug WDoubleYouW
7. Not sue Bethesda Softworks
8. Not cuss Bethesda Softworks
9. Not bug Bethesda Softworks
10. Not bundle this with viruses and trojans and other web junk
11. Not install this on someone else's system without explaining the pirated nature of this software and full acceptance of this license
12. Not investigate WDoubleYouW's true identity
13. Not steal WDoubleYouW's identity, i.e., posing as WDoubleYouW somewhere
14. Use Google to find solutions to my problems before asking for help
15. Share
Најбољи лајснс агримент који сам до сад потписао лоло
Како ми иде на курац ово играње бројкама банака и разних агенција. Гелдао неки аранжман сад за 8 март, и нађем Будимпешту 3 дана два ноћења 49 евра по особи. Одлично, одем до агенције, имате, кажу имамо, ок. Рачунам то је 98 евра, ајде нека буде 120е уз неке доплате, тешко да је баш толико јефтино.
Кажем, дајте ми за две особе, а она- ок то вам је 150е. Па како 150 евра јебем вас у математику, као доплата за овао оно, бла бла.
Добро, кажем ајде, колико је то у динарима..20 000динара. ПА КАКО ЈЕ 150 ЕВРА ДВАЈЕС ИЉАДА БЕМУ ЛЕБАЦ! То је неки њихов курс по марсу и плутону у кући сунца.
И ето, тих 98евра сам платио двајес црвених. А платио сам ол ин, са свим излетима, јебаћу их у устанца ако ми траже још неке паре за улазнице.
Brate, sad ušao da kupim pivo i vidim baš poskupelo. Pitam gazdu on kaze da su za sva piva podigli 6% akcize!
Ovo vise nema smisla, skidaju kožu sa leđa narodu.
не може да буде добро за те паре зато што само панпур кошта 40 динара, а где је ту етикета и флаша? а о сировинама, бурадима и целој опреми да не причам. грожџе треба да буде левел 20 динара за прављење једног литра да бих могао нешто и да заради.
https://www.youtube.com/watch?v=Qq5RkToeQdA
1. Have fun.
2. Buy the software if all of the following conditions are present:
a. I have enough money
b. I enjoy it
c. The software runs properly on my system
3. Not transform into a troll
4. Not sue WDoubleYouW
5. Not cuss WDoubleYouW
6. Not bug WDoubleYouW
7. Not sue Bethesda Softworks
8. Not cuss Bethesda Softworks
9. Not bug Bethesda Softworks
10. Not bundle this with viruses and trojans and other web junk
11. Not install this on someone else's system without explaining the pirated nature of this software and full acceptance of this license
12. Not investigate WDoubleYouW's true identity
13. Not steal WDoubleYouW's identity, i.e., posing as WDoubleYouW somewhere
14. Use Google to find solutions to my problems before asking for help
15. Share
Најбољи лајснс агримент који сам до сад потписао лоло
Štas ovo instalirao, enemi, igru neku, a?
░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄
░░░░░░░▄▄█████████▄▄
░░░░▄▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀█████▄
░░▄██████░░░░░░░░░░░▀██
░▐██████▌░░░░░░░░░░░░░▐▌
░███████▌░░░░░░░░░░░░░░█
▐████████░░░░░░░░░░░░░░░█
▐██████▌░░░░░▄▀▀▀▀▀▄░▀░▄▄▌
░█▀▀███▀░░░░░░▄▀█▀░░░▐▄▄▄▌
▐░▌▀▄░░░░░░░░░░▄▄▄▀░░░▌▀░▌
░▌▐░░▌░░░░░░░░░░░▀░░░░▐░▐
░▐░▀▄▐░░░░░░░░░░░▌▌░▄▄░▐░▌
░░▀█░▄▀░░░░░░░░░▐░▐▄▄▄▄▀▐
░░░▌▀░▐░░░░░░░░▄▀░░▀▀▀▀░▌
░░░▐░░░░░░░░░▌░░░▄▀▀▀▀▄▐
░░░▌░░░░░░░░░▐░░░░░▄▄░░▌
░░█▀▄░░░▐░▐░░░░░░░░░░░█
░█░█░▀▀▄░▌░█░░░▀▀▄▄▄▄▀
█░░░▀▄░░▀▀▄▄█░░░░░▄▀
░░░░░░▀▄░░░░▀▀▄▄▄▀▐
█░░░░░░░▀▄░░░░░▐░▌▐
░█░░░░░░░░▀▄░░░▌░▐▌▐
░░█░░░░░░░░░█░▐░▄▄▌░█▀▄
░░░█░░░░░░░░░█▌▐░▄▐░░▀▄▀▀▄▄
░░░░█░░░░░░░░░▀▄░░▐░░░▀▄░░░▀▀▄▄
░░░░░▀▄░▄▀█░░░░░█░░▌░░░░▀▄░░░░░█
Убио сам малопре првог комарца ове године. Јесуш Марие ал су поранили, стра ме вата.
Мда, фолаут3 опет
овај сад виси у чекаоници
https://www.youtube.com/watch?v=_sY6YqCytOY
u BIG shopping centru u NS
28 feb i 1 mart
turnir u PES-u 2015
navratite ko ima vremena
Enemy, nisam gejmer, ali je u Falloutu muzika dobra, kao i u Mafiji II :-)
Нисам ни ја али фолаут је религија :3
Како ми иде на курац ово играње бројкама банака и разних агенција. Гелдао неки аранжман сад за 8 март, и нађем Будимпешту 3 дана два ноћења 49 евра по особи. Одлично, одем до агенције, имате, кажу имамо, ок. Рачунам то је 98 евра, ајде нека буде 120е уз неке доплате, тешко да је баш толико јефтино.
Кажем, дајте ми за две особе, а она- ок то вам је 150е. Па како 150 евра јебем вас у математику, као доплата за овао оно, бла бла.
Добро, кажем ајде, колико је то у динарима..20 000динара. ПА КАКО ЈЕ 150 ЕВРА ДВАЈЕС ИЉАДА БЕМУ ЛЕБАЦ! То је неки њихов курс по марсу и плутону у кући сунца.
И ето, тих 98евра сам платио двајес црвених. А платио сам ол ин, са свим излетима, јебаћу их у устанца ако ми траже још неке паре за улазнице.
потпуно невероватно, јеботе
мислим, то да си уплаћивао за две особе.
Pa castio je i sestru da pravi majci drustvo.
Иду ми на курац. Тако и кредит кад сам узимао, кажем хоћу 150 хиљада и тачно али ТАЧНО да ми кажете колико враћам. Наравно, 169 хиљада враћате.
Узмем кредит и пре испалте кажу, уплатите још 3 хиљаде за обраду кредита. то све треба побити!
Pa lijepo kažeš, ne hvala, odoh kući.
Niko te ne tjera puškom da potpisuješ.
Isto tako i sa tim putovanjem. Ne hvala, odoh ja za te pare sam 5 dana mimo vaših lopovskih agencija za penzose, pozzz
Brate, sad ušao da kupim pivo i vidim baš poskupelo. Pitam gazdu on kaze da su za sva piva podigli 6% akcize!
Ovo vise nema smisla, skidaju kožu sa leđa narodu.
Udarili i na pivo majku im jebem aaaaaa
јбг, увек се иде прво на сиротињу... то је у суштини постала светска тековина
мени је само битно да су овде цене стаабилне http://www.prodavnica.vino.rs/moet-chandon/drzave-i-regioni/francuska/moet-chandon
A i ja ne znam koj kurac pijem pivo kad oko Niša sve vinogradarski krajevi, u Sićevu litar domaćeg vina 150-200 din, i to odličnog vina.
не може да буде добро за те паре зато што само панпур кошта 40 динара, а где је ту етикета и флаша? а о сировинама, бурадима и целој опреми да не причам. грожџе треба да буде левел 20 динара за прављење једног литра да бих могао нешто и да заради.