Podijeli sa Vukajlijašima

  1. To sam i ja rekao, al me ignorišu moderatori.
    PU! i od mene.

  2. одбанујте кизу ништарије једне, трипут ПУ, дивно јутро иначе

  3. Ајде одбанујте киза. Не будите шоње.

  4. Имао сам јуче пробу. Дошли нас тројица и још један ортак који не свира да нас слуша. Ушли ми у студио, наместили се све и свирамо. После неких пола сата, неко улази на врата. Баја скоро го, у неким Фила папучама, шорцу и пецарошким шеширом. Има око 40 година, по мојој процени... Чим смо га видели како улази, човек се насмејао и ипаде му нека бала из уста. Чим смо га таквог видели помислили смо "која је бре сад ова будала...". Пита нас су биле неке рибе, ми му то нешто искењали, ово оно, и он као могу ли да вас чујем како свирате. Ми шта ћемо, као хајде... Кренемо ми Круг од ЕКВа и сви гледамо у њега. Он стоји иза Корнелија, гледа га како свира клавир. Пар пута се помери да види шта ја дркам на гитари. Ми завршимо он као супер...хајде још. После смо му свирали Хеј Џоу, Црног лептира, Ливинг лавинг и он се као одушевио а ми се нешто зготивили. Ту смо почели да причамо с њим, он као добри сте, много вам фали бубњар, иначе до јаја и тако нешто. Причао нам како он има своје песме које се зову Курва, Алкохол и слично. После му свирали Паранојд да он пева, само што је неко морао да почне да би он наставио јер не може да се сети текста. Свирали смо и неке наше, причали још и на крају нас и сморио више, ок је лик, али мало луд... На крају ми кренемо да свирамо Године пролазе. Он ту као не волим Бајагу идем ја.
    И тако је отишао, и после смо га видели кад смо кренули на станицу с неком рибом код киоска. Луд лик али ми је некако била готива. Давао нам је неке савете, цупкао је док смо свирали, а то је највећи комплимент за некога ко свира рок.

  5. Idi bre Cole, ja sve čekam da na kraju kažeš: "E, tek kada je otišao smo ukapirali da je to ustvari _____________________, otkinuli smo od sreće!

    :))))

  6. Хахахха па зајебавали смо се после, можда је неки прерушени продуцент, ко зна. :)

  7. Možda je Bajagin bratanac...

  8. ma neki DB-ovac, došao da vas snimi za kasnije :)

  9. http://youtu.be/SIPTZpk6kBQ, не знам да ли је већ качено

  10. Делим са Вукајлијашима исто што су поделили Меша, Дуб и Трућ.

  11. Ćale rek'o da je Madona kurva, ja potvrdio.

  12. Može pesma?
    Ova mi se baš svidela, čuo na radiju posle izguglao, odnosno izjutjubovao!

    http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY

  13. Leno, koji mu ovo dođe žanr ?

    http://www.youtube.com/watch?v=fcS0ZGtT5zw
    da ja podijelim jednu koju sam dugo slušao.

  14. Vidi ovog što liči na SMareta.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.