Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ako ga zajebavam ja iz Bosne oće interpol da me trazi?

2. не знам, провери

ја се надам да их боли курац за пуја, али опет нећу да ризикујем, не морају све форице овог света да буду везане за политику тако да ћемо искулирати та срања

3. Ako ga zajebavam ja iz Bosne oće interpol da me trazi?

Neće, samo ispod slike napiši "ne razumijem očem se radi, piše sve na srbijanskom, a ja to ne razumijem čitat' al' je fakat smiješno"

4. Obavljuj onda slike sa ekskluzive.

5. Е нашао сам Живојина и на вукајлији опаа
    http://vukajlija.com/recnik/autori/300483

6. najbolje je što je doslovce prepiso komentar
    javljaj kevi od onog što preti tužbama

7. Ladno ću mu u inbox poslati isti tekst što sam poslo Jatu lololo

8. теби јаја огромна толико да свуда по нету пљујеш снс а уживо те ударају по ушима, ћутиш и тихо јецаш као девојчица

Haha pa naravno da ne napusavam govna uzivo ni u pribliznoj meri, iz prostog razloga sto ne dolazim u dodir sa njima.

Marko radi po svome. boli te za izjave botina tipa džerija

Evo Glavni ti daje podrsku, mora da si na pravom putu, putu bezmudastva, samo ti jos fali oportunizam da budes kao Glavni glavom i bradom.

9. Evo Glavni ti daje podrsku, mora da si na pravom putu, putu bezmudastva, samo ti jos fali oportunizam da budes kao Glavni glavom i bradom.

Glavni u reali ima muda veća od tvog mozga, i to znatno. No, ovde si ti mudonja pa ti priznajem opasku.

10. ти ни на фејзбуку не смеш да ставиш право име да се не види ко напушава власт, толико о мудима

11. Vesti komentarisem skoro iskljucivo sa svog licnog profila, sa imenom i prezimenom i svojom slikom. Sa musketarskog jedino ako me mrzi da se izlogujem, ako sam u tom trenutku na tom. Ako laze koza, ne laze rog.

12. Vidiš Džeri, to što komentarišeš vesti sa svog ličnog profila, a nemaš posledice bilo kakve prirode, na ovim prostorima govori da:

1. Pišeš afirmativno i izigravaš strančkog bota
    ili
    2. Toliko si nebitan lik da te niko ne doživljava ozbiljno i možeš da privučeš neke neuke pavijane da se raspravljaju

13. Hahaha sad cu tebi glupaku da se objasnjavam, idi glumi fikusa, u tome si bolji nego u jadnim pokusajima da isprovociras nekoga. Paljba.

14. Žao mi je što na ovo gledaš kao na provokaciju. Ništa onda, umri u svojoj narcisoidnosti krmačin potomče.

15. типичан ушчанин, превише курчења без покрића

иди запали се пред скупштином да те неко примети коначно, можда се и родитељи сете да постојиш ако успеју да те идентификују

16. Žao mi je što na ovo gledaš kao na provokaciju. Ništa onda, umri u svojoj narcisoidnosti krmačin potomče.

Cuo sam da se nepoznati ljudi oslovljavaju sa "brate", ali bas ovoliku intimizaciju nisam ocekivao. Nismo braca ni u kom smislu, tvoja keva nije i moja keva - cak ne postoji ni metafora koja bi takav jaz mogla premostiti.

типичан ушчанин, превише курчења без покрића

иди запали се пред скупштином да те неко примети коначно, можда се и родитељи сете да постојиш ако успеју да те идентификују

Idi gasi stranicu Pujo, em je od starta tesko sranje (a i kakva bi bila kad je ti pravis), em si pokazao da nemas dovoljno muda cak ni za internet. Najbolje da si se drzao ceta na Vukajliji, tu bi mozda nekoga i prevario.

Moram da priznam da mi nije previse inspirativno ovo zongliranje sa 2 svinjske glave istovremeno, dogovorite se da radite u smenama po pola sata, mozda smislite nesto kreativno dok cekate na red.

17. хахахах али ја и даље не могу да вјерујем да се лик истриповао што му је Живојинова полупана мама пријетила тужбом због слике лоооол

18. имање муда = немање мозга и неразмишљање о последицама?

није ми проблем да напишем било шта на нету, ни на коме не бих штедео мокраћу, али људи које познајем су упали у озбиљне проблеме због тога, тако да ми је слобода/новчаник дража од лајка на интернету или неке виртуелне части коју би требало да браним тамо

а ти си толико небитан да би вучић вероватно искулирао да омажеш слину њему о ревер, камо ли да те гања преко одељења за втк

19. Cuo sam da se nepoznati ljudi oslovljavaju sa "brate", ali bas ovoliku intimizaciju nisam ocekivao. Nismo braca ni u kom smislu, tvoja keva nije i moja keva - cak ne postoji ni metafora koja bi takav jaz mogla premostiti.

Ma jok, nego retardiranoj deci pokažem posebnu pažnju da ne bi počeli da plaču, dobiju napad epilepsije ili slično.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.