Trenutno se još obrađuje, nije još ni glasove iz 2012 godine započelo. Obrađene su 2015, 2014 i 2013 godina.
def/post/reakcije
ukupan broj ocjena na njih
Ko tebi drma kavez? Nisam bio god i jace na vuki, tad je bio neki dal zajeb ili nesto drugo ne secam se, al pise ti posle neke aktivnosti pre ,,45 minuta'', pa posle, ,pre sat vremena''. Idi gledaj parove, iskuliraj, ili popi pivo ako imas preko 15 godina
E to me podseti. Jebote koja smo mi govna. Dolazim kod matoraca na kafu, oni skroz smoreni oo tog helisa, gledaju sednicu. I sad, prica pickousti oko Dana zalosti (palamudio je kasnije, ok je prica jedino sto je folirao suze), i odjednom cujes mob nekog od novinara i Vucic mu ocita u svom stilu. Aj na stranu sto je pickousti debil, al jbt, sta je i tim novinarima u glavi... one kojjima na sahrani zazvoni glasno mob treba spustiti zajedno sa pokojnikom...
Nisam siguran ali pretpostavljam da su prvo defke, drugo posteri i treće reakcije.
Drugi sam ovog meseca sto se tice postera.
Trenutno se još obrađuje, nije još ni glasove iz 2012 godine započelo. Obrađene su 2015, 2014 i 2013 godina.
def/post/reakcije
ukupan broj ocjena na njih
ja sam siguran
nego ne znam jel se to računa samo za tekući mesec
Nije. U martu sam drugi.
Makaronu znači ti imaš dvesta poena sa definicija šta?
u jbt opet neke promene
Ala ga izdrkava Kaizen, eh nešto novo i na Vukajliji :)
1 sam ovog, a i prošlog meseca u reakcijama lolol
na ovom sam mjestu po ukupnom broju ocjena
Dobar je kazandzija!
Jel sat na vuki i dalje 45 minuta?
HAHAHAHAHAHHA BORKO KAKAV HUMOR AHAHAH DAJ JOŠ!
ne, mislim da je sad drugi novembar
I ja sam rekao LOL kad sam video listu, ako ćeš realno... :)
*bez namere da tebe uvredim, al...recimo neočekivana je ta lista i sl.
Ko tebi drma kavez? Nisam bio god i jace na vuki, tad je bio neki dal zajeb ili nesto drugo ne secam se, al pise ti posle neke aktivnosti pre ,,45 minuta'', pa posle, ,pre sat vremena''. Idi gledaj parove, iskuliraj, ili popi pivo ako imas preko 15 godina
Meni kažeš?
Ne tebi dionysio, rasnom
Ok. Inače, to za pivo ne pije vodu, kafići su ugasili muziku u 23:50 dan žalosti danas.
E to me podseti. Jebote koja smo mi govna. Dolazim kod matoraca na kafu, oni skroz smoreni oo tog helisa, gledaju sednicu. I sad, prica pickousti oko Dana zalosti (palamudio je kasnije, ok je prica jedino sto je folirao suze), i odjednom cujes mob nekog od novinara i Vucic mu ocita u svom stilu. Aj na stranu sto je pickousti debil, al jbt, sta je i tim novinarima u glavi... one kojjima na sahrani zazvoni glasno mob treba spustiti zajedno sa pokojnikom...