Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja sam u zabavištu vatao vaspitačicu za dupe. Kamo sreće da je meni htela da ožvaće kurčić, mego me prijavila matorcima stoka. Znate, vaš mali je nestašan...

Caro, Caro vragolane mali

2. https://www.youtube.com/watch?v=RC-UqwRKuws
    pogledajte naslov loooool
    zamisli šta trebaš biti da seckaš beogradsku hroniku 3 sata u editoru sintetišeš sve lepo udješ na jutjub stisneš upload i napišeš "vrela avgustovska jutra"

3. ово је са само 3, 4 јутарња значи није толика мука, ал прави психопата је онај што је секо 50 јутарњих или питај курац колко за клип гуза маје николић. иначе убио би ову оливеру.

4. Kako bi je ubio, biblijskim kontaktom ili pakovanjem u ilovaču?

5. иначе убио би ову оливеру.

Pretpostavljam od kurca?

6. Mislim da je mislio ubio=zaklao, da je hteo da kaže "od kurca", rekao bi nešto tipa "razbio, udarao" i sl... :)

7. Džabe klikćete.

Kad skupite 25 klika na kraju dobijete da popunjavate reklame i one pop up kurce koji vam traže broj telefona. Ono "klikni ovde da dobiješ X-ray aplikaciju" a dole sitnim slovima

"mesečno 500000 dinara. ako hoćete da zaustavite aplikaciju pošaljite stop na 2345"

ne mlatite se fejk je.

8. Ne verujem da je fejk na Steamu.

9. Izvinjavam se, nisam video da NIJE na Steamu.

10. pa majka mu stara, platis neko govno 150 dinara a dobijes 50$, meni to dobra prica

11. This website is not affiliated in any way with Valve Corporation or any of their partners. Steam is registred trademark of Valve Corporation. This website and its services comes with absolutely no warranty.

to im pise na dnu stranice, one sa linkom..

12. Ja ti kažem da se ne zajebavaš i bacaš pare. Ti sad kako hoćeš.

13. Lol koji carevi, napravili fejk sajt, iscimali narod zesce, a u stvari uzimaju onih 50% od onih ponuda koje slede nakon 25 klikova

Klk sam ljubomoran na ovakve likove, to je nevera

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.