Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ovo salnjake jedeš Stefane? :O
    Salnjaci su smrt. Tri pojedeš i muka ti odmah. Nikad više.
    Ili su ipak normalne kiflice?

2. Ovo su normalni kroasani sa džemom.
    A juče sam jeo salnjake, šta njima fali?

3. Pa kažem ti, nezgodni su kad ih pojedeš u većem broju. Još ako ih tople jedeš, smrt! Eto probaj, pojedi 3 topla salnjaka pa vidi kako će ti biti.

4. Više volim slane kiflice. Mogla bih 15 da pojedem :)

5. Čuj tri, pa daj mi punu činiju tek izvađenih iz rerne i za 3 minuta ću ti je vratiti praznu.

6. Ахахахаахахахах Вучице старамајко! Усвој ме! Јес' да једем пуно ал' зато умем да плевим мушкатле.

7. Jes pa da mi isprazniš i štek za crne dane. Ne može to tako.

8. Čuj tri, pa daj mi punu činiju tek izvađenih iz rerne i za 3 minuta ću ti je vratiti praznu.

Tako sam i ja mislio.
    Pa eto, slobodno probaj ;)

9. Čuj probaj, kažem ti, juče jeo.

10. E svaka ti čast. Ja nisam mogao sebi doći posle njih. Pola dana povraćao.

11. Danas bi po ovome pola sajta, čuj pola sajta, pola Srbije trebalo da bude u zatvoru :)

12. Hahahhaha kako je ovo jako...

13. Au! To Titovo vreme?

14. Jeste...osudili ga što je lag'o da ne može da se zaposli. :-)

15. Danas bi po ovome pola sajta, čuj pola sajta, pola Srbije trebalo da bude u zatvoru :)

My thoughts exactly. :)

16. Не кењај букснетино. Од куд сад тај ривалитет између тарзаније и вукајлије ? Па са обзиром на чињеницу да су им сви аутори потекли одавде и да још увијек просипају наше форе треба да сматрамо тарзанију нашим сајтом.

Не серуцкај бледуњави. Никакав ривалитет не спомињем, већ само и искључиво чињеницу да ми се кења од 90% аутора који тамо пишу.
    Част изузецима.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.