Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ko djecu voli, zao nije ;-)

2. хахаха које јајаре, моле те за лајк а убаце између редова увреду

3. heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon NAPOKON JE DOSAO I TAJ DAN!!!!!... POSTALA SAM TETA JEDNOG LEPOG MALOG ZDRAVOG DEČAKA!!! heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon

4. Čestitam Armine, sa srećom!

I srećna slava, Nikolase!

5. I od mene čestitke, tetka je zamena za majku.
    Takodje Nicolasu srecna slava!1!!

6. Pridružujem se čestitkama

7. Srećna Slava svima koji slave pa i meni XD

8. hvala vam puno najdrazi moji, svratite da zalijemo ovo :)))

9. Nikolase, srećnu slavu želim i punu kuću veselih gostiju.
    Armine, čestitke, bilo je krajnje vrijeme da postaneš tetka!

10. Ja samo matijevica jedem godinama i eto sta mi fali?!?! Ovo je atak na premijera!!!

11. oce da destabilizuju zemlju pred najvaznije izbore ikada!

12. Ja samo matijevica jedem godinama i eto sta mi fali?!?! Ovo je atak na premijera!!!

па реално, овај одговор као да је писао неко из цревне флоре премијера:

"...Mi smo našu industriju doveli do savršenstva, opremljena je nemačkom tehnologijom firme Banss. Kada nam u posetu dolaze Rusi i Nemci, odlaze oduševljeni. Dolaze, baš kod nas, baš u jednu malu Srbiju po primer kako treba poslovati i vraćaju se u svoju zemlju i primenjuju to u svojim kompanijama", kaže između ostalog Lana Matijević.

13. Znaci i stranci jedu gowna

14. jedno vreme samo makar 3-4 puta nedeljno prolazio pored matijeviceve gajbe.takva mi ruta bila.ne znam dali sam za par meseci ikada video da ima zivota u toj kuci.kapiram i da je ne koriste.ima jedno milijardu kvadrata.i neki ckode cuva u nekoj kucici.
    pored te ogromne je neka velika ali naspram one lici na neku nusprostoriju.neko mi rece da je to juniorova.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.