Podijeli sa Vukajlijašima

1. krv ti jebem!sta sve ne rade ljudi za parizer i jetrenu u crevu.

2. Meni su ogavnije ovakve pojave

Nikola Stojanović Industrija mesa = imperija zla koja svakodnevno ubija ogroman broj tlacenih dusa u ime zdravlja.A dokazano je da su suhomesnati proizvodi i crveno meso kancerogeni.Kao i svako zlo i ovom dolazi kraj, polako ali sigurno.

3. Mirko Ristic Ja sam jos mali da znam tacno o cemu se radi ali jedno znam da moja mama kupuje samo u mesari Matijevic i da ja najvise volim sve sto vi imate od mesa

Pobeda botova.

4. hahahaha
    matijevic ce i kosovo da vrati.

5. Kad bi me sad zaklali i moje mesi uzeli da seku, videli bi da je to meso Matijevića i da je zdravo. Sad da neko hoće da se kladi, dao bih da me zakolju i da vide da mi je meso zdravo jer jedem kod Matijevića. Moje meso je meso Matijevića. Hvala.

6. Reci da si ovo izmislio.

7. Zoran Djordjevic

zasto firma nije dala novac za tog povrerdjenog vozaca? kako vas nije sramota

jedini normalan komentar

8. lepo je sto imaju iskrenu podrsku zaposlenih.
    mucenici se polomili koji ce vise hvalospeva napisati na racun kompanije kako bi se uvukli nekom u prkno.

9. Ima istine u tome o Matijeviću, ali ne bih da ulazim u sitna crevca
    skečitj

10. Malo je trulo prozivati Matijević svake godine

11. Mirko Ristic
    Mirko Ristic Ja sam jos mali da znam tacno o cemu se radi ali jedno znam da moja mama kupuje samo u mesari Matijevic i da ja najvise volim sve sto vi imate od mesa

HAHAHAHAHAHA JEBEM TI PARIZER PA KAKO BRE NEKO MOZE BEZ BLAMA DA OSTAVI OVO

12. хахаха, подсећа ме на неке текстове против абортуса кад дете из стомака нешто прича.

13. брате ови ботови заслужују да цркну од те ракчине што има у паризеру

14. HAHHAHAHAHA SAD SAM UPALIO OVO NA HEPIJU UPALITE CIRKUS

15. оно кад те јебе карлеуша
    http://i.imgur.com/7XtS1yI.png

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.