Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma da li me zajebavate, citirate velike misli lika koji je otvorio jednu veliku prodavnicu. Da mi to priča čovek koji je stvorio neku relanu proizvodnju i robu pa da i može zaista da ti da savet, a ne neko ko je jebeni STR samo na globalnom nivou.

2. jebeni trgovac.
    razlika između njega i lika na buvljaku je u tome što se ovaj rodio u jednoj državi a drugi u drugoj.
    a ono što pravi razliku između država koje su iznedrile svakog od njih je neka stvar koju je neki lik u svojoj državi proizveo, neki lik koji nije jedan od njih dvojice.

3. covek ima 22 milijarde, a pre neki dan sam procitao odbili ga kad je bio klinac i da radi u nekom restoranu brze hrane fazon, sa 0 do 22milijarde sam stvorio, kapa dole majstoru, imao je ideju i cao zdravo

4. To, Armine! Bohor ponosan, eno ga priča Bati Živojinoviću pod Kosmajem kakav je biser našao.

5. Danas čitam da ima 10 milijardera bez srednje škole

6. Pa pismenost i keš ne idu skupa, Bohore. Evo, na primjer:
    https://i.ytimg.com/vi/mplZJyVno5c/maxresdefault.jpg

7. Ima li đe ona emisija kod Marića sa Jelenom Karleušom, Vučićem i onom slojevito obučenom?

8. Eno makaronac negde okačio, možda baš na ovoj temi, juče-prekjuče.

9. E živ bio, hvala puno

10. Daj u pičku materinu ja se iskrivih od smejanja, a istovremeno mi žao.

11. Hahah al' kad kaže "možda dnevno" ajukurac!

12. ahhahahahhah kakva glava

13. koji level autizma jebem ti

14. Hahahaha, ali koja faca. Koliko se izbezumio, jebem ti dan!

15. Kakva lobanjica boje lila!!!!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.