Podijeli sa Vukajlijašima

1. боље глуми од леа, ево оскара за тебе брт ХД

2. Ma daj brt ne može ovo da se namesti pa i Sandra realno trasfer preiskreni doživljava.

3. Bok, ja sam Teddy. Ja sam 7 godina. Nemam oči i krv posvuda moje lice. Ja sam mrtav. Ako ne postavljati to najmanje 12 slika ću doći u svoju kuću u ponoć, a ja ću sakriti pod krevet. Kada ste spavali, ubit ću te.

Ne vjerujete mi?

Slučaj 1: Patty Kopče dobio ovaj lanac e-pošte. Ona nije vjerovala u lančanih pisama. Pa, glup Patty. Spavala je kad joj je TV počeo titranje i isključivanje. Sada ona nije s nama više. Ha ha Patty, Ha ha! Vi ne želite biti poput Patty, zar ne?

Slučaj 2: George M. Simon mrzio lanac e-mailove, ali on nije htio umrijeti te noći. On je postavljati ga na 4 slika. Ne dovoljno dobro George. Sada, George je u komi. Ne znamo da li je ikada ćete probuditi. Ha ha George Ha ha! Sada, želite biti poput George?

Slučaj 3: Valarie Tyler dobio ovaj lanac e-pošte. Samo još jedan lanac pismo, ili tako mislila. Samo je imao sedam slike poslati. Pa, tu noć kad je bio vlasništvo tuš vidjela krvavi lik u ogledalu. Dobila je najveći strah u životu. Valarie nosi ožiljke za cijeli život.

Slučaj 4: Derek Minse bila pametna osoba. On je postavljati ga na 12 slika. Kasnije taj dan, on je pronašao 100 dolara račun na terenu. On je bio unaprijeđen u glavu upravitelja na svom poslu i njegova djevojka pristala udati za njega. Sada, on i njegova supruga žive sretno ikad poslije. Imaju dvije prekrasne djece.

Postavite ovo na najmanje 12 slika ili ćete se suočiti s posljedicama.

0 slike - Vi ćete umrijeti večeras!
    1-6 slike - što će biti povrijeđen!
    7-11 slika - što će dobiti najveći strah za svoj život!
    12 i više godina - ti si siguran i da će imati dobru sreću!

4. Grifine, prejako.

5. SMEJETE SE CHULETU A SVE JE POGODIO
    CHULE DAJ JOŠ KOJU BIA INFORMACIJU LOLOLOLO
    http://www.b92.net/info/vesti/pregled_stampe.php?yyyy=2016&mm=02&dd=05&nav_id=1093336

6. Cule se onako bas dosta razume u vuka jeremica

7. Ja ću glasati za vuka ali samo ako u kampanji bude imao
    SVI SVI SVI

8. I grada Beograda i svega.

9. Skupština o razrešenju Gašića, rts2, redom ga hvale, na kraju će da plaču kad ga smene. Jebote.

10. Jes vido što su aplaudirali Velikom Vođi?

11. Nisam stigao na vreme, jbg, pustio tek pre 20 minuta, evo da saslušam vođu pa odoh kafu da pristavim.

12. Haha i ja sam pustio jbg
    Jer kafu skuvao sam ranije

13. Brate, kao da je Tito ušao sa sve Hajlom Selasijem

14. SMETE LI POLIGRAFA, PARDON DETEKTORA LAŽI, PIČKE OPOZICIONE?

15. Koliko ovo sve nije naivno dan te jebo kad se udubiš malo

16. свака вама част кад можете да га слушате уопште. о гледању да не причам.

17. Ovo je jezivo. Ovo nije smiješno više, ovo je stvarno jezivo.

18. Kviz znanja - Živković i Slina u Slagalici hahahha

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.