Podijeli sa Vukajlijašima

1. A kokakola kad se napiše na arapskom znači "klanjamo se đavolu", jeste li znali to? I zbir cifara na ruletu je 666, ne znam jeste li znali! To su strašne stvari!

2. Autobuse, ako se tako u broj sećaš, il' si sad prvo srednje, il' smo kolege.

3. U evo ga prekul Radmilo koji je iznad svega ovoga XD

4. Tita su inače zamenili i ubacili nekog stranog špijuna, potvrdila sestra njegova da to nije taj čovek.

5. први сам средње сад

6. da i simon je govno kosovarsko

7. ja zapravo treba da učim pa sam zato došao ovde da kenjam

8. Sigurno sam iznad toga boksere da mislim da su sve amerikance izvukli iz WTC-a pre napada aviona, pa daj, ahahahah jebote, ja sam gledao poltergeist-a kad sam imao 15-16 godina i tripovao se kako je to vau.

9. тито је имао 9 браће и сестара и скували су свињску главу једном

10. Da li ste znali da kada ukucate u guglu aleksandarkg posteri vukajlija izađe neki jovanče ako niste sada znate.

11. I da avioni nisu imali putnike, hahah, zaboravio sam to.

Edit: E ako si se i ti sprdao - izvini onda. Mada mi nije delovalo tako.

12. нису имали ни пилоте

13. само кикија лесендрића :Р

14. тито је имао 9 браће и сестара и скували су свињску главу једном

Zatim su je pojeli i svi se prosrali. Živa istina.

15. Radmilo bre burazeru...

16. E, meni je majka Pere Stokanovića predavala muzičko u osnovnoj, cepala klavirčinu samo tako.

edit: Vera se zove žena

17. бохору је све ово испричала милица тодоровић у току секса кад је имала 11 година, она певала ивици дачићу на рођендану а он познаје џорџа буша

18. Zamisljam ovo sto je Marko napisao da izgovara Boris Malagurski u onoj njegovoj prebednoj emisiji i smejem se snazno.

19. Umro Kaname Tosen u narodu poznatiji kao lik sa vuke što je jebo Crnu Bo, sad video na fejsu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.