Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
a boh sad jbg necemo da preterujemo.. istina je da je glavni burazer ili tako nesto toga dana kasnio ili nije ni dolazio, uglavnom svi ti jevreji glavonje su preziveli... zatim zgrada osigurana od terorizma par meseci pre incidenta i dosta drugih stvari.. i ja vise naginjem ka tome da su ameri iscenirali sve, ali ginuli su njihovi nevini ljudi, kapiram da je samo taj sami vrh bogapitaj koje organizacije ili koja je to hijerarhija znalo za ovo
колко серете сунце вам јебем ви сте били тамо па знате
па то, врелина 2000 степени температура, топе се жељезне греде богте, не знаш гдје се налазиш, не видиш ни ходник ни степенице ако још постоје ни два метра пред собом, наравно да ћеш скочити
Realno ja bih pobacao sve stvari iz kancelarije i rekao drugima da to urade, jer bi tako podigli visinu tla bar za 15 metara, ko zna, možda bi neko i nekako preživeo s' ozbiljinim povredama. Verovatno bi poginuli svi al' bar si pokušao nešto, kontam da ih je psihički ubilo i to što su totalno nemoćni, kao ono u snu kad ne možeš ništa da uradiš.
evo vam da vidite u kojem je stanju osoba u tom trenutku
https://www.youtube.com/watch?v=7o9pp9Q2_uM
Armine šta je 45 ljudi nevinih u odnosu na mogućnost ratovanja gde vojna industrija cveta od čega Amerika i živi i resursi koji se dobijaju tim ratovima. 45, 145, 345 isti kuratz
U ameruku samo na tenku kad budemo isli da isprosimo njidru
Megamarko oće da se ženi?
pa kaem ja glavonje iscenirale, zrtvovale nevine ljude da bi imali povod za invaziju
Armíne rezonuješ lepo ozb
Isto kao Perl Harbor. Nisu oni napravili licno, ali su pustili da se desi.
pa imaju neki dokumenti, ja msm da su i novine pisale dan pre da se ocekuje napad japanaca, naravno da se znalo... ali oni mogu da kroje bajke preko udzbenika i medija kako hoce
Kad bude hteo brt nije problem Milan Kalenić ide s nama isto nije prolem radili smo sklekovdm na Adi Huji dobar sam s njim ako ti treba providna crna šulja brt lasteks strukirana brt ne treba ti Armin džemper uošte ne znam kakav si sa maljama mogu da ga pitam gde se depilira ako hojćeš
Pouzdano se zna da je australijska podmornica primetila japansku flotu 3 dana pre napada, javila Amerima i pratila flotu skoro 2 dana. I ovi su ignorisali.
I kao bas tog dana sve americke podmornice i nosaci nisu bili u luci. Samo zastareli brodovi iz 1. Svetskog.
ma pola stvari iz udzbenika istorije su bajke, izvrnute price naravno u korist pobednika, a posebno je 2. svetski prevara jedna velika
isto priča zašto su francuzi predvodili napad na libiju
oni su bili najveći dužnici libiji, uzimali enormne kredite i odgovaralo im da se razjebe zemlja da ne bi morali vraćati sve to
znači ako se zapošljavamo na 30+ spratu nosimo padobran
Bata Sale objasni mi to oko podmornica
najbolje prošao onaj brat što je za nekoliko stotina miliona uzeo WTC u zakup sledećih 99 godina 2 meseca pre napada, posle dobio 5 biliona odštete :DDDD
мени писало у уџбенику из историје за осми разред да је у бомбардовању 99-те оборен 61 НАТО авион, 238 крстарећих ракета, 7 хеликоптера итд. Замисли тек какве су бајке писане за 2. свјетски, типа 2000 мртвих у Обреновцу
A verovatno nema ni srednju školu