Podijeli sa Vukajlijašima

1. To je bio Radmil hahahahaah

2. mozes covek ubiti udarcem u stomak.
    i riki martin nije peder.ima decu.

das nam nesto ozbiljno da procitamo,pa onda negiras procitano...mejk ap jur majnd.

3. računaj da smo se zavadili!

4. Hhhaha odlican avatar makaron

5. vidi opis profila, tebi sa posvetom hahahaha

6. Hahahahaha ma ovaj Makaronac je lud coek :D

7. pa da sa sve opisom ahahhaha

8. Јбг, полубрат.

9. Lep pozdrav svima, moje ime je Marija i ja sam samohrana majka koja je punih 6 meseci bez posla u velikoj borbi za svoj život i život svog sina Andrije. Pre od prilike mesec dana upoznala sam gospodina Dušana i od tada moj život kreće na bolje. Iskreno i sama sam na početku bila skeptična, jer sam raspolagala s' ograničenim budžetom, ali nakon njegove prve utakmice koju sam kupila, pa zatim druge pre desetak dana i dva povezana dobitka, moj mali anđeo i ja smo stali na noge, pa evo ove sedmice se očekuje i upis u vrtić pa se nadamo i maminom poslu! Uz sve to ovim putem još jednom želim zahvaliti gospodinu Dušanu, jer je to pre svega jedan veliki čovek koji drži do svoje reči i jak je na delima! Dole ću objaviti njegov link, pa evo svi koji tražite nekoga pouzdanog i korektnog za dužu saradnju, definitino to možete pronaći na ovom linku. Rajko Marijanovic

10. Shomy23
    Lep pozdrav svima, moje ime je Marija i ja sam samohrana majka koja je punih 6 meseci bez posla u velikoj borbi za svoj život i život svog sina Andrije. Pre od prilike mesec dana upoznala sam gospodina Dušana i od tada moj život kreće na bolje. Iskreno i sama sam na početku bila skeptična, jer sam raspolagala s' ograničenim budžetom, ali nakon njegove prve utakmice koju sam kupila, pa zatim druge pre desetak dana i dva povezana dobitka, moj mali anđeo i ja smo stali na noge, pa evo ove sedmice se očekuje i upis u vrtić pa se nadamo i maminom poslu! Uz sve to ovim putem još jednom želim zahvaliti gospodinu Dušanu, jer je to pre svega jedan veliki čovek koji drži do svoje reči i jak je na delima! Dole ću objaviti njegov link, pa evo svi koji tražite nekoga pouzdanog i korektnog za dužu saradnju, definitino to možete pronaći na ovom linku. Rajko Marijanovic

11. dusan vase snove pretvara u realnost.

12. Hoce li da me ozeni ako mu stavim ciklus u kafu?Pomozite mi ... :(Kaze da nece nikad da se zeni ali sam cula da moze da pomogne to da krvlju ispisem njegovo ime na cigaru, popusim cigaru i dunem pepoo na ledja kad ne vidi.Ja bih da samo mene voli...Rekao je jedan vidoviti Vita da moze da ga obaja ali trazi da spavam sa njim.A ja ne bi da spavam sa nikim sem sa njega!Sta da radim?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.