Podijeli sa Vukajlijašima

1. Drago mi je zbog Rasnog, verujem da se obradovao kao malo dete kad mu se otac vrati sa službenog puta i donese neku lepu igračku.

2. дебели људи су смешни кад се јебу и кад је нека зима-јесен па су прекривени онако до пола неким прекривачем са похабаном и већ сивакстом постељином са цветним розе шарама и онда кад заврше као ко ће да прави кафу- ај ти, не ај ти, и онда оду у кухињу и из неке посуде са плавим туфнама изваде кафу и у црвеном полупаном лончету закувају и не оперу то него само мало плакну кроз воду и врате а оно већ запекло по ободима и горе већ 10 дана није опрано цело и са детрџентом и онда принесу у кревет са смешком и пусте фарму, и срећни су, то им је довољно. на то ме подсећају некако :D

3. Debeli ljudi koji se jebu čine 1% populacije debelih ljudi i upravljaju svetom debelih ljudi bilo na youtube

4. Шомијев post okačiti na naslovnu!

5. vecina su neopevani iskompleksirani supci.onaj deo sto preostane,da ne kazem manjina su najduhovitiji ljudi.

6. a smesno je i kad debeli ljudi stimulisu klitoris parterke :D

7. 01.04.2016 u 22h u KPTM će FTP održati oproštajni koncert gde će specijalni gost biti Ajs Nigrutin. Biću tamo, ko sme nek dođe da mi u lice kaže da sam daun. BOHORE, PSETO i ostali.

8. Hahaha da me ne mrzi tačno bih došao da te maltretiram

9. Tačno dođi, voleo bih to.

10. Čule, vidim, napisao si 01. 04. 2016. To bi trebalo da implicira da i vi bezbjednjaci znate za šalu.

11. A pošto je to koncert, može se reći da znamo i za zabavu.

12. Srce mi zakuca snažnije kad vidim da ljudi koji brinu za sve nas pokažu malo ljudskosti i veselja. NAŠI BEZBJEDNJACI - TO SMO MI!!!

13. Ne znam da li znate kako je otac sadasnjeg igrac panatenaikosa Jankovica zavrsio karijeru
    Eo klip ako neko ne zna
    18+
    http://www.liveleak.com/view?i=d7a_1384805029#lu3c1fyJocsOf5E4.99

14. secam se ovog klipa.mucno gledati.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.