дебели људи су смешни кад се јебу и кад је нека зима-јесен па су прекривени онако до пола неким прекривачем са похабаном и већ сивакстом постељином са цветним розе шарама и онда кад заврше као ко ће да прави кафу- ај ти, не ај ти, и онда оду у кухињу и из неке посуде са плавим туфнама изваде кафу и у црвеном полупаном лончету закувају и не оперу то него само мало плакну кроз воду и врате а оно већ запекло по ободима и горе већ 10 дана није опрано цело и са детрџентом и онда принесу у кревет са смешком и пусте фарму, и срећни су, то им је довољно. на то ме подсећају некако :D
01.04.2016 u 22h u KPTM će FTP održati oproštajni koncert gde će specijalni gost biti Ajs Nigrutin. Biću tamo, ko sme nek dođe da mi u lice kaže da sam daun. BOHORE, PSETO i ostali.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Drago mi je zbog Rasnog, verujem da se obradovao kao malo dete kad mu se otac vrati sa službenog puta i donese neku lepu igračku.
дебели људи су смешни кад се јебу и кад је нека зима-јесен па су прекривени онако до пола неким прекривачем са похабаном и већ сивакстом постељином са цветним розе шарама и онда кад заврше као ко ће да прави кафу- ај ти, не ај ти, и онда оду у кухињу и из неке посуде са плавим туфнама изваде кафу и у црвеном полупаном лончету закувају и не оперу то него само мало плакну кроз воду и врате а оно већ запекло по ободима и горе већ 10 дана није опрано цело и са детрџентом и онда принесу у кревет са смешком и пусте фарму, и срећни су, то им је довољно. на то ме подсећају некако :D
Debeli ljudi koji se jebu čine 1% populacije debelih ljudi i upravljaju svetom debelih ljudi bilo na youtube
Шомијев post okačiti na naslovnu!
vecina su neopevani iskompleksirani supci.onaj deo sto preostane,da ne kazem manjina su najduhovitiji ljudi.
a smesno je i kad debeli ljudi stimulisu klitoris parterke :D
Hahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=fVNC5dlo6dg
ahahhah o jebem tu
P a r t e r k a
hahah opet se gusim
01.04.2016 u 22h u KPTM će FTP održati oproštajni koncert gde će specijalni gost biti Ajs Nigrutin. Biću tamo, ko sme nek dođe da mi u lice kaže da sam daun. BOHORE, PSETO i ostali.
Hahaha da me ne mrzi tačno bih došao da te maltretiram
Tačno dođi, voleo bih to.
Čule, vidim, napisao si 01. 04. 2016. To bi trebalo da implicira da i vi bezbjednjaci znate za šalu.
A pošto je to koncert, može se reći da znamo i za zabavu.
Dobro veče.
Srce mi zakuca snažnije kad vidim da ljudi koji brinu za sve nas pokažu malo ljudskosti i veselja. NAŠI BEZBJEDNJACI - TO SMO MI!!!
Ne znam da li znate kako je otac sadasnjeg igrac panatenaikosa Jankovica zavrsio karijeru
Eo klip ako neko ne zna
18+
http://www.liveleak.com/view?i=d7a_1384805029#lu3c1fyJocsOf5E4.99
secam se ovog klipa.mucno gledati.