Podijeli sa Vukajlijašima

1. Stoji Srbija jer ima naš titl da ne bude zabune mada se pominje Kosovo, Balkan i Beograd

2. Jel gledao neko tezinu lanaca 2?

3. veoma veoma zanimljivo, mada kontam da je i ovo grebanje po povrsini

4. šta si ti ovih zadnjih nekoliko dana udario po istoriji

5. miči tog hardija, stavi deretića

6. Јебенти, јел вам се деси некад да вам се мозак преспоји, па тако ујутру између јаве и сна помислите како сте још у средњој школи и треба да устанете рано а касните па увати мала паникица, али се мозак брзо дозове свести и схвати да те сад баш боли курац за то јер је било пре иљаду године и онда спокојно утонете у сан.

7. АХАХАХА ЛАКИ ТЕЛЕПАТИЈО! ЈУТРОС МИ СЕ ДЕСИЛО ДА САМ СЕ СТРЕСАО КАД САМ СЕ ПРОБУДИО И ВИДО ДА ЈЕ 7 44 И РЕКО... ЈЕБО ТЕ АЛАХ НЕМА ШАНСЕ ДА СТИГНЕМ НА ПОСАО. И КРЕНЕ ДА СЕ ВРАЋА СВЕСТ И СКАПИРАМ ДА РАДИМ ОД КУЋЕ И ТО ТЕК ОД 9 :(

8. Meni se to odavno ne dešava, a ovih dana naročito, jer sam na godišnjem odmoru. A pošto sam bio fino i odgojeno dijete, volio sam rano ustajanje i školu.

9. Nivo prizivanja šamara - Indijski taksista.

10. Meni yvoni sat u 6:15, ustnem, skuvam kafu, podgrejem mleko, spakujem neku užinu, srknem kafu i tu negde se probudim.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.