Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jbg, predizborne kampanje su prljave, a kod nas idu na još viši nivo.

2. ai ai ai, ksendza kao klinka bila prelepo stvorenje

3. a vi zajebavali ckodea...pare ce da namlati.

4. Deky jel se ova vrsta zove katarski šeik?

5. Ovaj ker mi ulepsao dan :D

6. Hahhaa, koja budaletina ovaj Škot s kerom :)

7. zvao me ljakse da me zeza a sam je trazio pare od pandura on vas sve vidi preko sijalica i pravi vam probleme kaze za sebe da je kriminalac ....brate nemoj da me uznemiravas vise sa skrienog broja iz pandurske stanice nego ces lepo ti da odgovaras za sve sto si uradio ...nemam vremena sa kopiletom kurvinskim da se swvadjam nek on kad mu tolko trebaju pare ..zene i zezanje nek ode malo ispred nekog kafica u beogradu da pusi kurac zajedno sa svojim potomstvom socijalnim a ne da uznemirava nas careve planete zemlje..a za ove pretnje cu licno da vas izmasakriram i zapalim a onda cu ostatke vaseg tela da dam svinjama da iskenjaju na ....jer sa takvim kosoarima treba tako da se radi u buduce.....usta te kurviska iskaram i srvsim ti mami u grlo pandursko i pokvareno....cao smrade sa novog beograda

8. I ne znam da li sam ranije podelio, ali ovo je genijalno jbt

https://www.youtube.com/watch?v=AteUHWDRlYU

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.