Podijeli sa Vukajlijašima

1. Tačno tako. Ako ne umeš žmureći da ga rastaviš, očistiš i sastaviš, nemoj se ni ženiti.

2. joj pustite politiku..... dajte mi pomozite radije......koje vam se najviše sviđaju...što da kupim???

http://www.heels.com/shoes-for/ghillie-shoes/?sort=orderby,desc&limit=60&angle=outside&page=1

3. dobre su i te možda i malo bolje

4. ta mi je peta niža....lakše mi hodati u visokoj.... glupo zvuči, ali je tako...

5. a skoro pa su iste...po čem sad ljepše? :)

6. pa ove prve su možda malo manje kurvanjske jel ti stopalo ne bude u tolikom luku, prevelik luk stopala je malo fuksarski

7. ma ne bude.....nisu platformke.... elegantne su fine....i stvarno me manje noga boli u njima nego u nižoj peti....nedajbože ravne....ufff

8. Uzmi udobnije, ukratko.

9. pošto će da ide na trčanje u njima

10. hahahaha...ma nijeee baš tako...ima i gorih :)
    meni ove baš cool..

11. komad, za moj ukus te su prvo retardske boje, a ovaj skelet mreža je još retardiraniji. Kad bi video ženu u takvoj obući mogu ti reći da ne bi imao želju za seks sa njom

12. Faliće ti cirkulacija.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.