Podijeli sa Vukajlijašima

1. i to je sprdnja na sopstveni račun, da se razmrda ovo malo

Hahahaahahahahah kakva sprdnja!
    Jooooj daj još :D

2. E nisam znao da si ovako šašava :D

3. Došo neki čovek s brčinama i víče
    MIČ SE BABA MIČ SE OTALA

4. FORUM KOBALIRO, DOŠLI BOSANCI UTERALI MATERI!

5. DOŠLI BOSANCI UTERALI MATERI

Zasto bi neko dovodio mater u provod?

6. Zasto bi neko dovodio mater u provod?

Ljudski je grešiti jbga...

7. DOWEDI JE PA DA WIDISH

8. MISLILI LJUDI SEMAFOR ZURKA A ONO SVAKO JEBE STA JE DOVEO

9. bruce, svako ko mene zna upućen je da mi je ijekavski maternji, ti to dobro znaš. ja sam promenila naziv teme i to je sprdnja na sopstveni račun, da se razmrda ovo malo.

Нетачно. Бохору је сметало што се Ремац издркавао, отварале се Догорело теме, а сада се преко тебе понаша слично закључавајући теме и мењајући им називе без икаквог разлога. Тј. разлог је то што му се свиђа да се издркава, иако се јуче бунио против таквог понашања.

10. Sudija Stevane kako bi ljudi znali kako smo se mi u Kafaní osećali tada?
    Otvori Dogorelo 2 sa Rasnim pa menjaj

11. Покажи нам на лутки где те је тачно Ремац дирао, па се сад понашаш исто као он?

http://www.fmvmagazine.com/wp-content/uploads/2011/09/doll.jpg

12. Između nogu tu.
    Nisam kriv što sam zlopamtilo
    Pozdrav

13. Modovanje kosmopolite će se pamtiti kao turski zulum.

Jbt oterali Džonija kurajbera i Brusa koji su realno dolični moderatori bili, možda je Džoni samo sjebao stevana na osnovu ličnih razmirica ali ostalo je super odradjivano.

14. I ciklon nije bio loš.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.