Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Drug održava MD po srbiji, instalacije i to i kaže da ta hrana ima rok trajanja. Napravi se, većinom iz praška i ako se ne proda za 2 sata baca se
Ovaj hrani kerove sa tim, uzima
Ovo ko da je sa zvonka kopirano al stvarno bilo tako jebem ti
амери ти у последњих пар година баш пуно форсирају ту причу око здраве хране, океј, јесу они пионири мека и свих тих назови модерних срања али опет нису баш толико глупи да једу ту пластику о којој сви причате :)
Nemaju izbora.
Čak i onaj ko želi da hrani pravom hranom, biće uhapšen i optužen.
Ovaj koji hrani aditivima taj će biti plaćen ali samo ako digne kredit za novu tehnologiju.
лош тенор, a gde gresim?hoces da kazes da je normalna hrana recimo pakovanje krastavca a u pakovanju svi krastavci iste duzine, klonirani.zasto su onda organska tj normalna jaja u americi skuplja od vestackih..to je vestacka hrana i minimum je duplo jeftinija
Nije problem ni to, druže, nije nikakva umjetnost naći zdravu hranu al uporedi koliko ona košta. Jebiga, ljudima koji malo zarađuju sigurno je jeftinije u meku kupiti 5 hamburgera za dolar i po (tako je u amerikama) i sipaš kanister pepsija il kole (jer to ide besplatno tamo, ne jebu sistem) nego kupiti prirodni, organski kukuruz šećerac koji košta 17 dolara po konzervi od 125 grama.
Tenor buntovnik XD
Narod jede ono što im državni aparat servira. A država im servira šta da jedu, kako da misle, šta se dešava u svetu, ko je gudgaj, ko je bedgaj...drže ih u konstantnom strahu i pritisku od kvazi "spoljnih neprijatelja" samo da bi im skrenuli pažnju od toga u kakvom zapravo raspadu žive, fazon čim zagrebeš ispod površine. Ultimativno zlo ta Amerika.
EDIT:
Čak i onaj ko želi da hrani pravom hranom, biće uhapšen i optužen.
Ovaj koji hrani aditivima taj će biti plaćen ali samo ako digne kredit za novu tehnologiju.
+1233256564
Imas LICITACIJU za pomije iz bolnice npr. na svakih sest meseci... I to se smatra da su svinje ranjene ekstra. Moj veliki kolega, konkurent, prijatelj, i budala je ranio svinje euroblokovima iz Takova. Imao vezu kad dodje do greske u proizvodnji on ode i uzme traktorsku prikolicu. Dve su prikolice pojele, i posle vise nisu htele da jedu.
Treba novca i treba dosta discipline za zdravu ishranu. Ja nažalost svaki dan stučem 200 grama čiste čokolade, iz nekog razloga volim onu za kuvanje. Tako da mi rak verovatno ne gine, kao ni dijabetes.
zar neko misli da će sa 24 000 godine mesečno imati da redovno pazari sebi kilo čajne ili prave šunke???
pa u tome i jeste fora, normalna hrana postaje luksuz..u fazonu samo za imucne..lupa ovaj los tenor, covek kao da nema ni televizor...tamo je nekim ljudima luksuz da pojedu normalno jaje, a kad se covek godinama kljuka tim sranjem sigurno ne moze da izadje na dobro
Ma znam Zulu. Ranio neki brat bikove napolitankama s greškom. Potopi u kadu s vodom pod orajem i posle lopatom sipa ima
Da je meni uzet one prepečene jafe da hranim patke, patka je bog životinja samo meni žao da ih koljem koliko su kul.
U sto grama prosečne čokolade ima 50 grama šećera, bolja je ta crna, ali ne mnogo, ja sam skoro probala crnu sa steviom, mislim da je ona 70% kakao, zelena je i prodaje se u onim odeljcima za dijabetičare, može da se jede, ali tipa 80 grama košta 250-300 dinara, a ne možeš da je pojedeš celu, jer posle 2 kockice budeš u fazonu, dovoljno mi je, ovo nema nikakvu poentu.
edit: ovo se odnosilo na ovo sto je napisao oblakmatori
E ae laku noć, muka mi pripade od cele ove priče, bljak!
Uglavnom, probajte da pazite šta jedete, nas Srba je i ovako sve manje, još nam samo treba taj jebeni kancer na grbači. Najbolje da se svaki čovek za sebe informiše o onome šta (treba da) jedu on i njegovi ukućani, a nekako najbolji momenat u celoj priči je osvrt na živote naših baba i deda i na to šta su oni jelu u mladosti bzw. kako se nekad živelo pa se dočekala duboka starost. I to u punoj radnoj snazi.
https://www.youtube.com/watch?v=WYns5vR3QuQ
Inače. Ima šema, meni su nudili. Englezi finansiraju taj projekat da se uzgaja hrana ko pre 100 godina
Da se ore konjima ili kravama pa se seje ne praseno seme ne poliva se ne prska itd itd ima začkoljića, zlatom plaćaju taj kukuruz taj npr
Ja ih oterao u kurac ti jebem mater ja da ti orem kravama sad kad sam stao na noge da misli selo da sam propao. Pali kolega, mrš iz moje avlije
Иначе човек је настао тако што је мајмун свршио у свињу. 800%
Kažu pačije meso ima dosta proteina. Taman da vama sa manjkom muda izraste koji mišić pa da delujete kao muškarci.