Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ko bi ga znao... Kad sam usao u njivu bio, kad sam izasao nema... Za oranje sam nula dosadi mi i ne pazim, ali za utovarivac sam tata.:)
Ne znam bre za te bakarne alate, prvi put to cujem, nije problem bakarisati gvozdje, ali nisam cak ni video to nigde, a bio sam i na selu kod coveka u nemackoj sve ima u fulu. Gde si to video?
http://www.permaculture-wales.org.uk/index.php/guest-writers/156-copper-tools-and-the-legacy-of-viktor-schauberger
http://www.kupferspuren.at/
I čito sam i na raznim agro forumima da ljudi obrađuju na sitno i da ima nešto u tome. Ja ću probati čim nabavim alata, nema kod nas u šumskoj, mi smo stoka.
Iscitah. Sto se tice teorije, nisam siguran da je tu ista imalo veze sa mozgom. Taj lik je ocigledno bio neki mistik (sto mi se u principu svidza) ali teorija o bakru mu je supljoa...
Sa druge strane ovaj alat sto se prodaje je MESINGANI i on moze da ima jednu veliku prednost a to je ubijanje bacila i mikroba, mesing ima to svojstvo, u Nemackoj sad na svim bolnicama opet postavljaju mesingane kvake. On jeste plemenit materijal, ali i cena mu je plemenita 85 E moticica...
Bilo je prošle godine kao sjeme krompira iz EU, koje se prodavalo kod nas i ispostavilo se da je to neki kurac koji sjebe zemlju bukvalno tako da decenijama na tom tlu ništa ne možeš da uzgajaš. Sjebalo neke ljude, i kao kasnije izbačen iz upotrebe. Da li je neko bolje upućen u ovu situaciju?
Srbija da bi ušla u EU mora da donese još ne znam koliko agrarnih zakona i normi a koje su nametnute od agro koncerna u zemljama EU i SAD, a za koje je malo reći da su štetne za zemljište i stoku, jebote to samo usrani političari mogu da potpisuju, ako je nešto razlog da ne uđemo u EU onda je to, jebote, pizdim koliko naš narod pojma nema koliko ga truju! I to bukvalno!
bravo za obojicu, napokon da neko skrene paznju na sistematsko unistavanje srbskog naroda od strane vatikana i cionista
ЕЈ МАРОКАНАЦ НЕЗНАМ АЛИ ПАЗИ ЛИЧНО ПОЗНАЈЕМ НЕКЕ ПАОРЕ КОЈИ СУ СЕЈАЛИ ГМ СОЈУ НА СВОЈУ РУКУ НЕ ПРИЈАВЉУЈУЋИ НИКОМ НИШТА. РАДИ ТОГА ДА ВИДЕ КОЛИКИ ЋЕ ИМ ПРИНОС БИТИ КОНКРЕТНО- ЗБОГ ЛОВЕ. СЕЉАЦИ СУ ОПАСНА ГОВНА И НИСУ ИМУНИ НА КИНТУ. А ЗА КРОМИР НЕ ВЕРУЈЕМ БАШ ДА БИЛО ШТА МОЖЕ ДА ЗАТРУЈЕ ЗЕМЉУ НА ПАР ДЕЦЕНИЈА А ДА НИЈЕ НЕКА ХЕМИКАЛИЈА
Da se pobiju seljaci i Srbija preimenuje u Beograd.
КОМОТНО.
BAKARNE ALATKE ZA BASTU HAHAHAHA JEBOTE KOJI RETARDI
БАКАР ОКО КУРЦА САВИЈАМ. НЕДРАЖЕНОГ. БУДАЛЕ
ПАЗИ ШТОШ УНИШТИТИ БАКЦИЛЕ МИСИНГАНОМ МОТИКОМ ХАРГХ ХАРГХ ПА ЈБТ ЗНАШ ТИ КОЛИКО ТОГА ИМА У САМО ЈЕДНОМ ГРАМУ ЗЕМЉЕ
Знам одлично шта једем, производњи много чега сам био сведок, па и учесник, али шта да радим. Једино што може да нас повади је неко циклично тровање па чишћење, с тим што са овим првим се не сме ићи у екстрем ма колико мислио да си здрав или планираш радикалну детоксикацију. Пост је одлична ствар рецимо. Козје млеко је панацеа- лечи буквално цео организам, али га је по градовима теже набавити плус и то што има је махом мешавина са крављим јер сељачка говна. Наравно док ово серем пијем трећу кафу од јутрос и чурњам ко Фергусон
Пошто би овде требало подијелити и нешт корисно- ево хинта за аутостопере. Набавите тахограф кад идете на неке дуже релације, изађите на пут и подигните га у ваздух и стаје вам први празан камион. После му у кабини проспите већ неку причицу кад те пита што лажеш да си му колега. Неће вас избацити сиг.
Zajebano je to. Drugar je kamiondžija i znao je da istera ljude zbog toga. Sam nisam pokušavao nikada, a stopirao sam mali milion puta.
Другар ти је јако лош човек слободно му поручи од човека кога зову Латисимус Дорси.
Jeste brate, ne kažem. Ali ima 130kg i narav Čerčila.
Зато и вози камион. Крмак пун гована.
Platapuse, jebo te latissimus dorsi, đe se toga sjeti
Pobeda nad pobedama 1:37
https://www.youtube.com/watch?v=ehIPjEkGFoA